FBrava 
odpovede: 490
re: Údržba ciest - na dovolenke?
16.02.2010 10:49:46
už som sa chystal, že si prezujem afto na leto ... týždeň tu v BB bola krásna teplá jar ... a dnes je tu zase sneh ... dobre že som to neurobil ... a našim priateľom na veľkých autách by bolo potrebné pripomenúť, že by bolo sympatické, keby z času na čas posolili ... aj keď mi to trhá srdce ...
zoom 
odpovede: 1107
odpovede: 1107
14.02.2010 16:37:14
ked je suvisla vrstva snehu, tak je to super... tiez ma to taha von
No ked sa to kazdych 500m meni, tak zasa o hubu. Obcas mam strach ked vidim ako ludia jazdia a to mozem za seba povedat, ze niesom ziadny dochodca.
A k tym zavejom... ani sam neviem, ci sa s nim da nieco svetaborne robit. Vcera som siel cez Galantu a tam bol chlapik z STV co natacal kalamitu co tam bola. Stal z fabiou asi 5-10minut pri ceste a snazil sa nieco natocit. Za tych max. 10minut bol okolo jeho auta zavej. Aj keby tam presiel pred polo hodinou pluh, tak by to bolo prd platne. Je to podla mna uplne nieco ine ake silne snezenie. Tym nechcem povedat, ze by sa nemali cestari viac snazit, no tentokrat to chapem.
A k tym zavejom... ani sam neviem, ci sa s nim da nieco svetaborne robit. Vcera som siel cez Galantu a tam bol chlapik z STV co natacal kalamitu co tam bola. Stal z fabiou asi 5-10minut pri ceste a snazil sa nieco natocit. Za tych max. 10minut bol okolo jeho auta zavej. Aj keby tam presiel pred polo hodinou pluh, tak by to bolo prd platne. Je to podla mna uplne nieco ine ake silne snezenie. Tym nechcem povedat, ze by sa nemali cestari viac snazit, no tentokrat to chapem.
FBrava 
14.02.2010 16:02:03
to máte tak ... každý o nich počul ale ešte ich nikto nevidel
DD
marec3k 
odpovede: 93
odpovede: 93
14.02.2010 10:50:02 zmenené 14.02.2010 10:50:33 marec3k
Ja sa dokazem pekne vyblaznit na nasich miestnych cestach medzi dedinkami kym mi to cestari sem tam nezrusia.... vcera boli krasne +- 1m zaveje, a sneh lietal vsade ked som ich paradne rozrazal
ale najhorsie je to, ze vzdy sa najde odvazlivec na fabii alebo felicii co ma zbada ze som presiel skratkou a vyberie sa za mnou, no a samozrejme ze tam zostane
darmo, pajero na retaziach je nesmrtelne 
rs955i
odpovede: 97
odpovede: 97
14.02.2010 09:32:00
Nemozem si pomoct,ale jazdu na snehu povazujem za zabavnu,a dost ma serie ked to cestari musia nasolit preto aby nejaky hrdina, co zimne pneu povazuje za zbytocnost nedostojnu jeho soferskych kvalit, mohol zaist do tesca pre najlacnejsie rozky.
Ak je niekto arogantny trotl rozjebe sa aj v Sitine a neopmoze mu ani keby odhrnac zo sypocom isiel prave pred nim. Je jednoducho zima a k nej sneh jednoducho patri a ak fuka vietor robia sa zaveje. A nedokazem si predstavit kolko by to stalo penazi aby vsetky cesty boli nonstop prehrnane aby sa zaveje nemohli vytvorit.
Ak je niekto arogantny trotl rozjebe sa aj v Sitine a neopmoze mu ani keby odhrnac zo sypocom isiel prave pred nim. Je jednoducho zima a k nej sneh jednoducho patri a ak fuka vietor robia sa zaveje. A nedokazem si predstavit kolko by to stalo penazi aby vsetky cesty boli nonstop prehrnane aby sa zaveje nemohli vytvorit.
maco 
odpovede: 5889
odpovede: 5889
13.02.2010 20:03:22 zmenené 13.02.2010 20:06:03 maco
jo, aj u rakusakov to bola dnes dost bieda
miestami horsie ako po 3-dnovom neustalom snezeni pri biskupiciach
a najhorsi bol miestny chuj, ktory pred kazdou kopou snehu na ceste prudko brzdil a po jej prejdeni pridaval odusu. ked som ho po 10 min. nervov dal na tom snehu dole, len rozmatoval rukami a nieco ukazoval, debil
a najhorsi bol miestny chuj, ktory pred kazdou kopou snehu na ceste prudko brzdil a po jej prejdeni pridaval odusu. ked som ho po 10 min. nervov dal na tom snehu dole, len rozmatoval rukami a nieco ukazoval, debil
pexon 
odpovede: 502
odpovede: 502
13.02.2010 19:55:39
dneska som sa pokusil o cestu z PK do TT, cez Modru, Bumderice no pred Ruzindolom som sa musel otocit a ist cez Bahon, Kaplnu....ale, tiez ziadna slava. Tymto pozdravujem chlapika na zelenom mercedes ktory mi robil navigaciu a predhrnac 
SpecialneSPZ 
odpovede: 144
odpovede: 144
13.02.2010 19:52:31
vybehli sme poobede do Schwechatu a musím povedať, že rakušáci sa tiež nevyznamenali..
boli úseky, kde z 2pruhov + odstavný bol prejazdný 1pruh...a odŕňače nikde...
Pravda však je, že fúkalo ako o preteky...
Ale parkoviská mali susedia pekne poodhŕňané...na parádu...asi majú vyhrievané...
:-))
boli úseky, kde z 2pruhov + odstavný bol prejazdný 1pruh...a odŕňače nikde...
Pravda však je, že fúkalo ako o preteky...
Ale parkoviská mali susedia pekne poodhŕňané...na parádu...asi majú vyhrievané...
:-))
tuningfans 
odpovede: 1767
odpovede: 1767
13.02.2010 18:11:46
som z okresu PK a tu uplne na to jebu, tuto zimu som uz skoncil 2x v jarku...Cesta z Modry do TT dnes neprejazdna
lupo 
odpovede: 8443
odpovede: 8443
13.02.2010 13:11:56