zoom 
odpovede: 1066
odpovede: 1066
re: Servisne prehliadky s novym autom. Oplati sa?
13.07.2009 19:14:50
stalo sa mi aj to, ze mi kedysi na felde prehrdzavel kufor.. Bolo to v zaruke do 6rokov tak hura do servisu.. Prva otazka, ukazte mi servisnu knizku.. skoro som odpadol, ze co to s tym ma...
paddy 
odpovede: 2605
odpovede: 2605
re: Servisne prehliadky s novym autom. Oplati sa?
10.07.2009 22:52:18
ak chodis na prehliadky mas napr. aj zaruku mobility v pripade poruchy na ceste, a teoreticky vyhoda servisnej knizky pri predaji, ak mas dielensku prirucku a vies co kedy tak si porob sam lebo spolahlivych autorizovanych servisov je fakt malo
stig
odpovede: 32
odpovede: 32
Servisne prehliadky s novym autom. Oplati sa?
22.06.2009 20:33:16
Zdar,
Brat nechal na SR svoju Octaviu TDI a odcestoval, ma najazdenych 28tis z 30tis limitu na servisnu prehliadku, ale uvedomil som si ze 2 rocny servisny interval uz ubehol pred 2 mesiacmi...pokial viem plati to co je skor : 2 roky alebo tych 30tis km.
Teraz neviem ci o nieco prisiel, povinna zaruka je uz prec tak ci tak. Su este na nieco tie prehliadky dobre? Ak nie, vykaslal by som sa na autorizovane servisy a robil udrzbu sam.
dik za info/nazory
Brat nechal na SR svoju Octaviu TDI a odcestoval, ma najazdenych 28tis z 30tis limitu na servisnu prehliadku, ale uvedomil som si ze 2 rocny servisny interval uz ubehol pred 2 mesiacmi...pokial viem plati to co je skor : 2 roky alebo tych 30tis km.
Teraz neviem ci o nieco prisiel, povinna zaruka je uz prec tak ci tak. Su este na nieco tie prehliadky dobre? Ak nie, vykaslal by som sa na autorizovane servisy a robil udrzbu sam.
dik za info/nazory