FBrava 
odpovede: 490
re: Nepodarky
03.06.2009 16:50:18 zmenené 03.06.2009 16:52:46 FBrava
Tak teda dám prvú nepodarok ja. To čo sa mi stalo dnes sa len tak nestane, možno len mne a suchovi. Dnes som mal plánovanú cestu do KE na mojom Fiat Palio Weekend 03 . Ale osud to rozhodol inak. Už som bol pred LC keď som dostal defekt. Tak nič, dám rezervu a dotiahnem sa do RS ku kamarátovi, opraví defekt a pôjdem ďalej, veď to sa stáva. Namontoval som rezervu a po pár km som ešte srouby dotiahol, veď prečo nie, neponáhľam sa. Lenže tá moja sprostá talianska rezerva má akésy výbežky okolo šroubou. Okrem toho toto auto asi robili v noci, lebo na všetkých troch mám šrouby 19, iba na tomto kolese mám neviem prečo 17. Tak si tiahnem do RS na rezerve, len 70 km/h lebo taký štítok tam je nalepený. Za križovatkou do fiľakova mi začne nejako divne triasť volantom a už som si všimol že ma práve obehla vlastná rezerva a už som vedel že je zle. Balancoval som tam na ceste, ale nakoniec som nejakosi bezpečne pristál. Vydýchol som si že žijem, postavil trojuholník, obliekol vestu a davaj ho hľadať koleso do takej vysokej trávy. Pátral som asi 20 min., ale nenašiel som ho, akurát som bol po vajcia mokrý. A ani jeden šroub som nenašiel. Tak som zavolal asistenčnú službu, ale že nemajú voľné kapacity či čo. Tak som brnkol mame aby mi doviezla gumu z mojej zimnej sady. Ona však po ceste dostala defekt tak som na ňu čakal asi 4 hod. Teraz som doma a som happy že som........ . Čo keby som ju mal na prednom kolese??? Možno by som bol v správach :-D
FBrava 
Nepodarky
03.06.2009 16:32:38
Chcel by som otvoriť takúto tému, ktorá by sa týkala nepodarených áut, to je takých na ktorých by sa vám niečo podobné nemohlo stať. Dúfam, že toto nebude len moja schyzofrenická téma a že sa zapoja aj ostatný.