bigt 
odpovede: 798
odpovede: 798
re: chyba autorizovaneho servisu!!
05.05.2011 14:35:18 zmenené 05.05.2011 17:34:25 bigt
dal som si do SPECIAL TURBO turbo na repas. že za 150€ mi ho vyčistia aj vyvážia. o 2 dni mi volal prijímací technik že je poškodená skriňa turba a že oprava bude stáť 330€. tak to som povedal že nie. ked mi to doviezli naspäť tak som zistil že poškodená bola skriňa ložiska a to zrovna ten okraj ktorý dosadá na skriňu turba. ked som im ho dával bolo to na 1000000% v poriadku. Drahé poučenie do budúcna. Nabudúce budem na tým čo mi bude ktokolvek čokolvek servisovať stáť!
bumboone 
odpovede: 4531
26.11.2009 20:47:45
5os ok beriem ale predstav si ze si z Ke a v TN si pracovne a tak sa rozhodnes ze si tu nechas spravit auto pokial budes riesit nejake veci , oni pri vymene oleja co je v motorovom priestore , roztrepu predne okno
johny 
odpovede: 4537
26.11.2009 14:55:06
Tak ako extremne flakačstvo, zámerné ojebavanie, umyselné poškozovanie a podobne to je iná káva.
5os
odpovede: 55
odpovede: 55
re: re: chyba autorizovaneho servisu!!
26.11.2009 14:21:28
Nie je ani dolezite ci niekto spravi chybu, alebo nie, ale ako sa s tou chybou vysporiada. Podla mna je servis dobry, ak svoju chybu neda zaplatit zakaznikovi.
bumboone 
26.11.2009 12:02:04
no dnes mi hovoril jeden typek ako mu menili olej v TN v pezote a okrem doskriabania motoroveho priestoru mu rozbili aj predne okno , takze s autom neodisiel
johny 
26.11.2009 11:51:01
Kto nič nerobí nič nepokazi asi tak.
To hodnotenie je dobrá vec, ale poviem Vám že 95% prispevkov bude od ludi so zlými skusenostami lebo tých to bude srať a budu mať potrebu sa niekde vyplakať, tí spokojní budu pekne držať klapačku aby do daneho servisu nezačalo chodiť viac ludi aby sa im po roku dobreho širenia mena nestalo že aj na trápny servisík sa budu u daného servisu musieť objednať min týžden vopred :-)
takže možno servis spraví 100aut a jedno pokazí, prave ten jeden napíše recenziu, možno dvaja, hej a hned je zo servisu zlý servis pre človeka čo ten servis nepozná na zaklade neobjektívnej recenzie, kebyže sa každý zakazník vyjadrí je to iné. Je to dvojsečná zbraň.
To hodnotenie je dobrá vec, ale poviem Vám že 95% prispevkov bude od ludi so zlými skusenostami lebo tých to bude srať a budu mať potrebu sa niekde vyplakať, tí spokojní budu pekne držať klapačku aby do daneho servisu nezačalo chodiť viac ludi aby sa im po roku dobreho širenia mena nestalo že aj na trápny servisík sa budu u daného servisu musieť objednať min týžden vopred :-)
takže možno servis spraví 100aut a jedno pokazí, prave ten jeden napíše recenziu, možno dvaja, hej a hned je zo servisu zlý servis pre človeka čo ten servis nepozná na zaklade neobjektívnej recenzie, kebyže sa každý zakazník vyjadrí je to iné. Je to dvojsečná zbraň.
blesk999
odpovede: 717
odpovede: 717
re: re: chyba autorizovaneho servisu!!
26.11.2009 11:01:21
preto chodim a budem chodit len k mensim (myslim teraz hlavne znackove servisy) a stale k jednemu mechanikovy. V neznackovom to ale plati tiez-overeny mechanik jedine
sucho 
odpovede: 4336
odpovede: 4336
26.11.2009 08:47:19
asi tak.. mas sikovnych,menej sikovnych,lenivych a inych mechanikov. v kazdom vacsom servise,kde vacsinou najdes vsetky druhy,je len nahoda na ktoreho natrafis 
soda 
odpovede: 5494
odpovede: 5494
26.11.2009 08:14:20
v servise robia take iste jelita na auta ako sme mi ostatni ,aj ten kto robi cely zivot s autami si nevie vycucat z prsta,co moze tukat,co moze triast,co moze dymet.Cize neplacte,nie len vy ,ale aj ini maju problemy s autami a to s nimi pracuju cely zivot
pepe_zv
odpovede: 1
odpovede: 1
26.11.2009 08:04:31
zial mam podobne skusenosti
...fakt ma to zacalo s...t ze clovek nevie zistit bez toho aby hodiny cital diskusne fora kam sa fakt neoplati ist. Z toho dovodu skusam spravit zoznam servis s moznostou hodnotenia. Zda sa mi to ako pekny napad ale chcelo by do toho zapojit viac ludi aby bolo porovnanie servisov skutocne relevantne. Zacal som na tom pracovat a zoznam autoservisov bude na adrese http://www.zoznamservisov.eu. Rozmyslam aj nad SK domenou ale toto staci na rozbeh... Cez vikend tam nahodim prvu verziu. Mal by tam byt zoznam auteservisov, pneuservisov atd. s moznostou pridavat hodnotenie a robit porovnania podla sluzieb a hlavne by som chcel aj podla ceny...
Pridavat autoservis by malo byt jednoduche, cez web ...este tam musim pridat moznost pridavat cenu za hod, cenu komplet prezutia a este zopar poloziek aby bolo co porovnavat.
Pridavat autoservis by malo byt jednoduche, cez web ...este tam musim pridat moznost pridavat cenu za hod, cenu komplet prezutia a este zopar poloziek aby bolo co porovnavat.