tuningklub.sk
Preskočiť navigáciu
MM Racing

Preco vlaste tunime...

1 2 3 << < >>>
radim
odpovede: 41

re: Preco vlaste tunime...

21.05.2002 14:52:09
...a nakonec ked uz nebude co robit, sa budeme len vozit :-D
gubi
odpovede: 573

21.05.2002 14:41:50
radim: to by saom tu tocil dokola co uz bolo 10x povedane. nedami spat, ked viem ze to auto ma v zasobe este 40ps :-). no a od toho sa odvija zvisok. /brzdy, podvozok.../ plasty az nakoniec, ked uz nebude co robit. :-)
radim

21.05.2002 13:56:35
gubi: dovod, preco som sa snazil otvorit tuto debatu nie je preto, ze by som nevedel preco ladim ja, ale preto aby som alebo aby "sme" zistili co od tuningu ocakavaju ostatny. Som tu pomerne novy a preto som chcel zistit co za ludi sa tu schadza. Ale mozes sa spolahnut, ze viem preco upravujem svoju karu a aj to co o toho cakam. Mozno by si sa aj Ty mohol vyjadrit trošku konštruktivnejšie, tak ako ostatny...
danielo
odpovede: 30

21.05.2002 12:28:05
No v podstate s tym suhlasim co tu bolo povedane, kazdy tuni podla toho v com su jeho priority. Niekto rad auto paradi po dizajnovej stranke aby sa odlisoval a niekto zas po stranke vykonovej, ale su aj taky co robia oboje. Ja sa nesnazim auto paradit a radsej investujem do vykonovych uprav. Ved nie raz sa mi stalo ze na brzdy a v zakrutach som ukatoval aj podstatne silnejsie auta a z toho mam super pocit. Pretoze nie vzdy je to len o vykone (aj ked by som bral viac :-)) ale aj o zrucnosti, a ked sa este co to vylepsit da tak preco nie :-)
gubi
odpovede: 573

21.05.2002 11:25:59
radim: ked to ty nevies, tak potom uprimnu sustrast. kazdy ma nejaky svoj dovod, mozno su rovnake ale to je uplne jedno. na tuningu vela ziskas/ked sa tesis ako si si urobil auto/ a mozno vela stratis /ked predas auto/. dovod preco si ides, alebo chces urobit auto si musis najst sam. ja si myslim ze 90% ludi tu na fore je blazon do aut, chce byt iny atd atd...
gusto
odpovede: 2262

20.05.2002 19:11:07
No,na Porsche nemám,tak si aspon urobím také "miniporsche"....Ale vážne,podla mna je to celé o túžbe odlíšiť sa od zvyšku sveta,a naplniť svoje predstavy o tom,ako by mal práve ten môj voz vyzerať.Radim:jasné,že to úzko súvisí s financiami,ale ver,že minimálne tak úzko to súvisí aj s vkusom majitela.Ono totiž aj za vela penazí sa dá poskladať gýč,a takmer zadarmo sa dá postaviť parádna kára,aj ked trochu"letitá"...
radim

20.05.2002 16:13:09
Danospeedy povedal obrovsky kus pravdy, mozem s tym len suhlasit. Dalsia vec je aj to, ze kvalita upravy uzko suvisi hlavne s financnymi moznostami atd...
thf
odpovede: 34

re: re: Preco vlaste tunime...

20.05.2002 15:00:29
Co je to za haluz, ze mam v mojom prispevku ten predosly ?!?!?!?!?!
thf
odpovede: 34

20.05.2002 14:59:24
No tak teraz ja:
ja som bol iba taky fajnovy, ze som daval iba folie, nejaky ten spojlerik a vela muziky.
Teraz som kupil auto, na ktorom mozem "zavodit", mozem sa ukazat AHA TO SOM JA a nikto tu take nema a to ma strasne bavi. Nakazil ma Soda, lebo on mal vzdy pri dome karu, ktora po 2 tyzdnoch, co ju kupil vyzerala uplne inak. Ja som to riesil vymenou auta (cca 4 auta rocne), ale teraz uz viem, ze je lepsie mat jednu karu, ktora sa na pohlad zmeni 4x do roka a este sa zlepsi aj motoricky, pripadne v interieri.
"Takze ja tunim preto, lebo chcem".

Upravujem preto, ze stale musim nieco vylepsovat. Seriovy voz ma kopec restriktivnych blbosti a tym aj potencial. Obcas sa da aj zaroven zlepsit samotnu bezpecnost (brzdy, rozpery).
V podstate mi je jedno, ci sa lisim, skor by som povedal, ze viac sa mi paci, ked to nie je poznatelne.
555
odpovede: 113730

re: re: Preco vlaste tunime...

20.05.2002 10:07:38
Upravujem preto, ze stale musim nieco vylepsovat. Seriovy voz ma kopec restriktivnych blbosti a tym aj potencial. Obcas sa da aj zaroven zlepsit samotnu bezpecnost (brzdy, rozpery).
V podstate mi je jedno, ci sa lisim, skor by som povedal, ze viac sa mi paci, ked to nie je poznatelne.
1 2 3 << < >>>

Top firmy

Novinky

Najnovšie firmy

centra

22.05.2011

CarTune s.r.o.

17.05.2011

Galaxi spol.s.r.o.

03.05.2011

klchrom

26.04.2011