gody
odpovede: 5
re: Redaktor
06.05.2002 09:54:31
A co takto spolupraca??? Napis mi na mail, a mozeme skusit nieco vymysliet a pokecame na maili
Ivan
Ivan
555
odpovede: 113728
odpovede: 113728
re: Redaktor
06.05.2002 09:29:45
Motormania:
Vdaka za navrh. Je to pre nas uznanie, ze sa nam podaril kus prace a zaciname byt znami.
All:
Predpokladam, ze ste si vsimli, ze klub ma aj vlastne stranky zamerane na tuning - www.xcarz.sk
V poslednych mesiacoch sa venovalo maximalne zvysene usilie upevneniu znacky Tuningklub, prerabka stranok a vytvorenie poriadneho fora...
Teraz sa pripravuje prerabka stranok XCZ a "mozno pride aj kuzelnik" aj redakcny system, cim sa aktualizacia zjednodusi.
Vdaka za navrh. Je to pre nas uznanie, ze sa nam podaril kus prace a zaciname byt znami.
All:
Predpokladam, ze ste si vsimli, ze klub ma aj vlastne stranky zamerane na tuning - www.xcarz.sk
V poslednych mesiacoch sa venovalo maximalne zvysene usilie upevneniu znacky Tuningklub, prerabka stranok a vytvorenie poriadneho fora...
Teraz sa pripravuje prerabka stranok XCZ a "mozno pride aj kuzelnik" aj redakcny system, cim sa aktualizacia zjednodusi.
gody
Redaktor
06.05.2002 09:04:07
Nazdar chlapi, hladame nejakych ludi, co by nam mohli prispievat do denniku www.motormania.sk o tuningu. Ak by ste mali zaujem, ozvite sa mi prosim na ivan@ltc.sk. Diky moc, poslite navrhy comu by ste sa mohli venovat a dufam, ze sa dohodneme Ivan