flav 
odpovede: 523
odpovede: 523
re: to dux -navrh
30.04.2002 18:55:56
Keby tu boli s tuningove novinky zo slovenska a zo sveta bolo by to super.zrazy foto atd.Ze to skor nikoho nenapadlo.mozno maju chalani vela roboty ale mohol by sa niekto toho ujat.zdar
dux 
odpovede: 929
odpovede: 929
re: to dux -navrh
30.04.2002 17:36:40
ide o to ze ja som neni spravca stranky TUNINGKLUB a nestaram sa ani o obsah - ja som spravca FORUM COMMUNITY
ohladne toho co si pisal sa skor obrat na CIVIho a 555.
riesim s nimi niektore veci a mozno z casti aj toto je jedna z nich..naprogramovat to (asi si to myslel) by nebol problem.. ide hlavne o cas. zlepseni a podobne na forum mam na 4 A4 a dalsich veci je tiez dost.
verim ze na tieto tvoje navrhy pre tuningovu stranku sa najde urodna poda a to si myslim ze prave na stranke tuningklubu.. verim ze sa tak aj stane
cakaj na odpovede.. s pozdravom Dux
ohladne toho co si pisal sa skor obrat na CIVIho a 555.
riesim s nimi niektore veci a mozno z casti aj toto je jedna z nich..naprogramovat to (asi si to myslel) by nebol problem.. ide hlavne o cas. zlepseni a podobne na forum mam na 4 A4 a dalsich veci je tiez dost.
verim ze na tieto tvoje navrhy pre tuningovu stranku sa najde urodna poda a to si myslim ze prave na stranke tuningklubu.. verim ze sa tak aj stane
cakaj na odpovede.. s pozdravom Dux
johny 
odpovede: 4537
odpovede: 4537
to dux -navrh
30.04.2002 17:31:47
Dux neviem kolko mas roboty atd... Ale nemohla by stranka tuningklub.sk vyzerat podobne ako www.autotuning.cz, myslim tym hlavne koncepciu aspon jeden clanok s obrazkami denne, zobrazovalo by sa to v strede plochy, verim ze by tu bolo vela ludi ktory by ti posielali namety, obrazky a komentare napr. k malym Blavackym zrazikom.
_Ked sa tu usporiadal zraz v Blave, ziadny prispevok alebo komentar, Ked nieco v Brne tak tiez nic. V Cechach to beru uplne inak a uz den po zraze je recenzia na nete. Mysli ze by sme mohli pomoct, co ty nato? Nechce sa mi brovsovat po www..cz a tu len kecat. Majme aj mi poriadnu TUNINGOVU stranku.
_Ked sa tu usporiadal zraz v Blave, ziadny prispevok alebo komentar, Ked nieco v Brne tak tiez nic. V Cechach to beru uplne inak a uz den po zraze je recenzia na nete. Mysli ze by sme mohli pomoct, co ty nato? Nechce sa mi brovsovat po www..cz a tu len kecat. Majme aj mi poriadnu TUNINGOVU stranku.