c0bra 
odpovede: 132
odpovede: 132
re: Folie
12.04.2003 18:14:54
Chalani, co sa tyka autofolii, tak je to fyzicky mozne aby bola folia z jednej strany priehladna a z druhej nie. Ale poviem Vam uprimne z nasej vlastnej skusenosti. Na celne okno standartnej velkosti sa Vam aj tak nepodari nalepit foliu z jedneho kusu, takze vam tym vzdy ostane viditelny a osklivy pas. Predne okna okrem par aut ako MB nemaju totiz vpredu kurenie, kde by sa dali kamuflovat rozrezane casti folie.
lupo 
odpovede: 8443
odpovede: 8443
10.04.2003 22:58:45
vader> v ZA (resp. KM) bol jeden chuj (nastastie donho lojzo cistic vyprazdnil zasobnik :-)))) ), ktory mal na aute folie VSADE!!!! a ked hovorim vsade, tak vsade... aj na CELNOM skle + svetlach... bol to kokotizmus n-teho stupna.....
shella 
odpovede: 986
10.04.2003 22:51:17
rasss: tonovane sklo ma transparenciu cca 70%, na cirom skle som sa to zatial nedocital, typujem min. 95%
mirko: s ASTROU 20 PLUS mozes po tme cuvat aj na zadne sklo a nie je problem, dost zalezi aj na spiatockovych svetlach - ci su tam len pre informaciu ze cuvas alebo aj nieco osvetlia za autom. ked nevidis pomoze aj ked si zapnes zadne hmlovky a obcas pritlacis brzdu aby posvietili aj brzdove svetla ked uz nic nevidis
mirko: s ASTROU 20 PLUS mozes po tme cuvat aj na zadne sklo a nie je problem, dost zalezi aj na spiatockovych svetlach - ci su tam len pre informaciu ze cuvas alebo aj nieco osvetlia za autom. ked nevidis pomoze aj ked si zapnes zadne hmlovky a obcas pritlacis brzdu aby posvietili aj brzdove svetla ked uz nic nevidis
kopcos
odpovede: 24
re: re: Folie
10.04.2003 17:11:52
jasne, suhlasim s tebou. Ja ked cuvam, tak sa pozeram aj cez zadne okna. Na skodovke som mal este tmavsie ale len vzadu, tak uz nejake skusenosti s tym mam, feldu mam len tyzden tak si pomaly zvykam.
mirko 
odpovede: 141
odpovede: 141
10.04.2003 11:14:13
kopcos: priehladnost sa ti mozno zda super, ale ked si skusal v noci cuvat pomocou spatakov, nevrav ze si videl ako bez folii. Ja mam tiez vpredu folie ale v noci musim vzdy stahovat okna ked chcem cuvat, lebo az v noci zistis ze ta folia robi svoje
kopcos
re: re: Folie
10.04.2003 10:22:57
Ja mam na na prednych bocnych tu ASTRU 20 PLUS a mozem len potvrdit, ze priehladnost je super a zvonku az tak nevidno dovnutra, ale nemam na nich to certifikacne cislo ci co to je... ale na ostatnych t.j. vzadu vsade aj na prednom pase to mam, cajti ma este nezastavili...
vader 
odpovede: 1695
odpovede: 1695
10.04.2003 07:38:41
možno treba nalepiť fóliu aj dopredu a potom urobiť do predného skla také okienko ako majú rallye pretekári na bočných oknách :-))
rasss
odpovede: 163
odpovede: 163
09.04.2003 19:15:26
ok,a kolko to vynde v % bez skla,len tak sa pytam aby som bol este o nieco mudrejsi,az ma ti ... zastavia
)Nevies co by to stalo na Ford Fiestu na predne skla,a ako dlho trva montaz.
shella 
08.04.2003 21:30:36
rasss: ked tam pridas VRATANE SKLA tak si tou odpovedou mozes byt 100% isty
shella 
08.04.2003 21:28:24
....aka fajn rubrika
spiggy: kazda folia ti nieco odobere z transparentnosti aj smerom zvnutra dovon. no ale keby som ti nalepil napr. ASTRU 20 PLUS, zvonka tmava, zvnutra vinikajuca priehladnost (porovnavali sme to s cirim aj tonovanym sklom a nie je tam velky rozdiel-potvrdilo mi to uz viacero zakaznikov), transparencia 20% tak by som chcel vidiet ako vysvetlujes nejakej priblblej zelenej kiwi pri cestnej kontrole ze zvnutra ty vidis paradne, ze tmave to je len zvonku. viem ake problemy robia uz len pri prednom pase ktory tam moze byt (s urcitou transparenciou) ale im sa nepaci ani to a buzeruju za to, sem tam aj zoberu nejaky TP.
spiggy: kazda folia ti nieco odobere z transparentnosti aj smerom zvnutra dovon. no ale keby som ti nalepil napr. ASTRU 20 PLUS, zvonka tmava, zvnutra vinikajuca priehladnost (porovnavali sme to s cirim aj tonovanym sklom a nie je tam velky rozdiel-potvrdilo mi to uz viacero zakaznikov), transparencia 20% tak by som chcel vidiet ako vysvetlujes nejakej priblblej zelenej kiwi pri cestnej kontrole ze zvnutra ty vidis paradne, ze tmave to je len zvonku. viem ake problemy robia uz len pri prednom pase ktory tam moze byt (s urcitou transparenciou) ale im sa nepaci ani to a buzeruju za to, sem tam aj zoberu nejaky TP.