johny 
odpovede: 4537
re: Vymena oleja na pockanie! Kde?
21.12.2009 19:52:59
tak nex sa viac mina aj u nas :-)
555
odpovede: 113728
re: re: Vymena oleja na pockanie! Kde?
21.12.2009 19:25:41
Idesi mimo temy, ale ok. Je tu dobre, pretoze vsetko sa predava tak ziskovo, cize nakoniec zistis, ze by bolo idealne zarabat tu a zit u vas... Rozdiel medzi nami nie je tak velky, len velke pozitivum je, ze sa viac mina, cize je viac prace a trh funguje.
johny 
21.12.2009 13:56:35
v blave je Vám žiť, mi tu v hladových dolinách ponúkame výmenu oleja zadarmo, kupite si len olej pomaly ale isto za cenu z eshopu a to bez čakania. jáj možno raz ten západniarsky život prijde aj sem dalej na východ :-)
arasheet 
odpovede: 636
odpovede: 636
21.12.2009 12:39:08
No, pravdu povediac, ceny nemaju prave lakave, ale v pohode vymenia olej, ktory si so sebou donesiete (sice bez kavy :-D ) a su (teda aspon boli) velmi ochotni. Jedina vec, co mi vadila je, ze si nauctovali likvidaciu obalov a pritom mi ich nahadzali spat do kufra. Ale to som si vsimol uz az doma a nebola to ziadna likvidacna palka. Inac ocenujem jednu vec a to, ze pri predchadzajucej vymene oleja mi taky dilino v znackovom servise strhol zavit na olejovej vani a servisak co mi potom vymienal olej u nich ma hned zavolal pod auto, upozornil ma na to a ponukol vyvlozkovanie otvoru, pokial to bude pretekat. Teraz musim este rok servisovat auto v znackovom servise, tak uz neviem, ci sa tam nieco pomenilo, alebo nie.
martin170 
odpovede: 355
odpovede: 355
16.12.2009 13:35:45
a práve to je na tom čarovné!
zákazník nemá počítať, nesmie čakať, nemusí rozmýšľať
verím, že sa nájde dosť takých motoristov,
ale určite nie na tomto fóre
zákazník nemá počítať, nesmie čakať, nemusí rozmýšľať
verím, že sa nájde dosť takých motoristov,
ale určite nie na tomto fóre
iceboy 
odpovede: 1265
odpovede: 1265
16.12.2009 13:29:45
ten cennik ma par nedostatkov...
vyberies si olej iba na zaklade znacky a viskozity...
ale.. castrol s viskozitou 5w-40 su:
EDGE Turbo Diesel 5W-40
Magnatec 5W-40 C3
Magnatec Diesel 5W-40 B4
z toho cennika stale neviem ktori dostanem.
taktiez ten vypocet...
ak sa nespotrebuju 4 litre oleja tak sa mi vrati urcita cena, a z cenika neviem co stoja 4 litre oleja.. je to cennikova cena (140e/4litre = 35e za liter)?
vyberies si olej iba na zaklade znacky a viskozity...
ale.. castrol s viskozitou 5w-40 su:
EDGE Turbo Diesel 5W-40
Magnatec 5W-40 C3
Magnatec Diesel 5W-40 B4
z toho cennika stale neviem ktori dostanem.
taktiez ten vypocet...
ak sa nespotrebuju 4 litre oleja tak sa mi vrati urcita cena, a z cenika neviem co stoja 4 litre oleja.. je to cennikova cena (140e/4litre = 35e za liter)?
OndrejC2 
odpovede: 4
odpovede: 4
15.12.2009 16:51:57 zmenené 15.12.2009 16:53:19 OndrejC2
Reagujem iba na tie oleje:
Značky a výber oleja v balíkoch je v OLEJ-SERVIS cenníku.
A cena za výmenu oleja + filter je v RÝCHLO-SERVIS cenníku.
cafte
Značky a výber oleja v balíkoch je v OLEJ-SERVIS cenníku.
A cena za výmenu oleja + filter je v RÝCHLO-SERVIS cenníku.
cafte
maco 
odpovede: 5889
odpovede: 5889
15.12.2009 13:41:17
nemyslel som prave doma na kolene, ale v porovnani so servismi, kam som chodil a kam chodim
tak nech sa vam dari a vela spokojnych zakaznikov
peto, ale olej vezmem z olejp*sta.sk

peto, ale olej vezmem z olejp*sta.sk
paddy 
odpovede: 2693
odpovede: 2693
15.12.2009 13:35:17
Ze extra bonus: obcerstvenie, za take ceny by som ocakaval minimalne 3-chodove menu 
A k tomu cenovemu deleniu olejov, vseobecne Total je cenovo tiez na urovni (byvaleho) Esso, Castrol a Shell su len zbytocne predrazene to suhlasim
Pre uplneho laika alebo komu je jedno kolko plati je to mozno ok, skontroluju mu aj dalsie veci, ale inak fakt drahe …
Rozumnejsie by bolo fakt vypisat tam aj ceny konkretnych olejov a spravit aj balik economy – kde bude len cista vymena oleja s filtrom bez blbosti navyse
To je moj nazor, ale robte ako chcete
A k tomu cenovemu deleniu olejov, vseobecne Total je cenovo tiez na urovni (byvaleho) Esso, Castrol a Shell su len zbytocne predrazene to suhlasim
Pre uplneho laika alebo komu je jedno kolko plati je to mozno ok, skontroluju mu aj dalsie veci, ale inak fakt drahe …
Rozumnejsie by bolo fakt vypisat tam aj ceny konkretnych olejov a spravit aj balik economy – kde bude len cista vymena oleja s filtrom bez blbosti navyse
To je moj nazor, ale robte ako chcete
555
14.12.2009 21:37:04
Sice tam musia viest odpadove hospodarstvo a pod, ale aj tak sa mi zda, ze to nebude pristupne beznemu cloveku. Urcite by zakaznici uvitali presne spcifikovany olej a nie nastrel, co sklad dal.
Kedze CAN je coraz vacsia kotva na nohe majitela, ktora ho taha na prehliadky do autorizovaneho servisu, logicky by bolo vhodne aj specifikovat, ci a na akych autach vedia resetovat interval rukojemnictva alias vymeny oleja a zahrnut to do ceny.
Kedze CAN je coraz vacsia kotva na nohe majitela, ktora ho taha na prehliadky do autorizovaneho servisu, logicky by bolo vhodne aj specifikovat, ci a na akych autach vedia resetovat interval rukojemnictva alias vymeny oleja a zahrnut to do ceny.