lupo 
odpovede: 8452
odpovede: 8452
re: Honda Jazz
26.11.2010 15:28:18
hej, bude treba odlievat z nadrze pri dlhsej ceste ako pri vsetkych zazracnych spotrebovych autach 
boro 
odpovede: 5674
odpovede: 5674
re: re: Honda Jazz
26.11.2010 13:31:40
No a to est ezacnu teraz predavat hybridnu verziu a potom aj cisto elektricku verziu - to bude parada 
thepuk 
odpovede: 20
odpovede: 20
24.11.2010 15:28:25
Ozivim 6 rokov staru temu 
priatelka ma Jazz, rok 2007 a musim mu uznat jednu vec...ten motor je neskutocne ekonomicky...mame ju od nova, teraz ma 41000km a samozrejme okrem toho ze funguje ako ma nas tesi skvelou spotrebou...po BA sa pohybuje do max. 6L vacsinou okolo 5,8 a mimo mesto nie je problem jazdit za 4,9-5 litrov. Pri normalnom jazdnom style samozrejme, ziaden pretekar a ziadna brzda...moj rekord na nom je dlhsej trase 4,2 litra...ale uz som mal aj 3,6 na asi 40km trase...
priatelka ma Jazz, rok 2007 a musim mu uznat jednu vec...ten motor je neskutocne ekonomicky...mame ju od nova, teraz ma 41000km a samozrejme okrem toho ze funguje ako ma nas tesi skvelou spotrebou...po BA sa pohybuje do max. 6L vacsinou okolo 5,8 a mimo mesto nie je problem jazdit za 4,9-5 litrov. Pri normalnom jazdnom style samozrejme, ziaden pretekar a ziadna brzda...moj rekord na nom je dlhsej trase 4,2 litra...ale uz som mal aj 3,6 na asi 40km trase...
komar 
odpovede: 1022
05.08.2004 15:06:13
este som zabudol napisat
Pohotovostná hmotnosť min. 1054
Maximálny krútiaci moment (Nm) 110
pri otáčkach (1/min) 2800
spotreba v meste 6.8L !
Pohotovostná hmotnosť min. 1054
Maximálny krútiaci moment (Nm) 110
pri otáčkach (1/min) 2800
spotreba v meste 6.8L !
komar 
05.08.2004 15:02:46
A co vyrobca na motor v honde Jazz? :
Motor novej Hondy Jazz 1,2 i-DSI je tak pokrokový, že sme si ho nechali patentovat. Skratka DSI znamená zdvojené sekvenčné zapaľovanie: každý válec má dve sviečky, ktoré, aby bola zaistená maximálna účinnosť spaľovania, zapaľujú sa v rôznych momentoch. Výsledkom sú veľmi nízke emisie, vynikajúca spotreba a dostatočný krútiaci moment aj pri nízkych otáčkach, takže jazda je jednoduchšia a zábavnejšia. Ako to, že motor tak malý a ekonomický je zároveň tak živý a výkonný? Vďaka know-how najväčšieho svetového výrobcu spaľovacích motorov, dodávajúceho svoje motory týmu v súťaži F1. Jedinečná technológia zaručuje modelu Jazz pôsobivý výkon a plynulý ťah pre akceleráciu. Živý motor v kombinácii so stabilným, športovo ladeným podvozkom a presným riadením s elektrickým posilňovačom tvorí automobil, s ktorým je radosť jazdiť. Nová Honda Jazz predstavuje inteligentné riešenie, v ktorom zásadné prvky zaberajú minimum priestoru a väčšiu časť ponechávajú Vám. Priestor pre nohy vpredu aj vzadu je ohromný: budete mať pocit, že sedíte v ozajstnej limuzíne. Je tu dosť miesta pre päť osôb.
Maximálna rýchlosť (km/h) 170
Zrýchlenie z 0 na 100km/h (s) 12.9
No tieto udaje sa mi nezdaju az tak mizerne je to priemer a nieco ako napisal expa by urcite pomohlo a s turbom by si sa mohol dostat niekam okolo 10s a kombinaciou chipu ... aj nizsie
Motor novej Hondy Jazz 1,2 i-DSI je tak pokrokový, že sme si ho nechali patentovat. Skratka DSI znamená zdvojené sekvenčné zapaľovanie: každý válec má dve sviečky, ktoré, aby bola zaistená maximálna účinnosť spaľovania, zapaľujú sa v rôznych momentoch. Výsledkom sú veľmi nízke emisie, vynikajúca spotreba a dostatočný krútiaci moment aj pri nízkych otáčkach, takže jazda je jednoduchšia a zábavnejšia. Ako to, že motor tak malý a ekonomický je zároveň tak živý a výkonný? Vďaka know-how najväčšieho svetového výrobcu spaľovacích motorov, dodávajúceho svoje motory týmu v súťaži F1. Jedinečná technológia zaručuje modelu Jazz pôsobivý výkon a plynulý ťah pre akceleráciu. Živý motor v kombinácii so stabilným, športovo ladeným podvozkom a presným riadením s elektrickým posilňovačom tvorí automobil, s ktorým je radosť jazdiť. Nová Honda Jazz predstavuje inteligentné riešenie, v ktorom zásadné prvky zaberajú minimum priestoru a väčšiu časť ponechávajú Vám. Priestor pre nohy vpredu aj vzadu je ohromný: budete mať pocit, že sedíte v ozajstnej limuzíne. Je tu dosť miesta pre päť osôb.
Maximálna rýchlosť (km/h) 170
Zrýchlenie z 0 na 100km/h (s) 12.9
No tieto udaje sa mi nezdaju az tak mizerne je to priemer a nieco ako napisal expa by urcite pomohlo a s turbom by si sa mohol dostat niekam okolo 10s a kombinaciou chipu ... aj nizsie
komar 
05.08.2004 14:53:18
Pospor si troska $$ a nechaj si doviest na novy rok silnejsi motor. Od noveho roka sa uz berie ako nahradny diel. Alebo si tam daj dorobit turbo a budes spokojny. Ale pocitaj tak do 100 000sk a nemusi to byt stale to co hladas, idem si pozriet ake to ma parametre ta honda...
puf 
odpovede: 202
odpovede: 202
05.08.2004 14:43:33
No ludia s jazzom už toho moc nenarobíte je to proste eco auto. A je to tak abyté elektronikov že sa stoho možeš pos.. Nedostaneš nato kupiť ani športovu vložku do filtra nieto zvody a podobné pikošky. Jazdí to s konpresnym pomerom 1 ku 14 a má to sekvenčné zapalovanie, čo by bola asii hadzana odladiť. Poznam tipka čo tam chcel šupnuť soft turinku ale vysoký konpresný pomer a sekvenčne zapalovanie ho od toho dosť odradili. Ale zase to jazdí za malo chechtákov.
fireb 
odpovede: 116
odpovede: 116
05.08.2004 07:44:37
inac sorry za tie odborne odpovede, hlavne odo mna, snad si to nejak vyriesil, zdar
expa
odpovede: 1890
odpovede: 1890
Honda Jazz
17.07.2004 11:14:09
drzak si auto kupoval pre haluz asi a pre spotrebu, z ktorej sa vzdy vytesoval ... preto sa aj smejem co ho to napadlo, asi konecne zistil, ze to je nenormalne lenive. Ked chcel poradit ... neporadis k teme? Ak tym ziska vobec nejaky PS, ci nebodaj Nm bude rad, ale tam by som sa na to nepozeral ... tym co som napisal, bude mozno ten motor pruznejsi a pojde sa mu lepsie do otacok ... viac sa s tym asi enem tak nenarobi.
bumboone 
odpovede: 4532
odpovede: 4532
16.07.2004 17:22:41
ved o tom hovorim ze ked kupis slabu masinku tak s nou nic nenarobis aj ked do nej bachnes neviem kolko penazi jedin eze by si menil motor, mal som cest vies sa v tomto aute a teda nieje to nic moc sice je to urcite lepsie ako moje ved je to honda proste som chceln povedat ze s tym nic uz nenarobi mozno mu to prida tak 10 konikov al eno bomba s toho nebude