tuningklub.sk
Preskočiť navigáciu
MM Racing

dedkovia jazdia rally

1 2 << < >>>
civi1
odpovede: 470

re: dedkovia jazdia rally

19.07.2009 14:02:05
ops este som zabudol .. hamuj pre bohaa!!! b
civi1
odpovede: 470

19.07.2009 13:59:24
su to stray frajeri.. bavia sa a v tom je iych vyhoda..
suzukiigni
odpovede: 2667

12.06.2009 04:14:37
tu je pravda o tej dvojici tak, ako to vidiet cez kameru a casy.. riadne klamlive to co sem dal na zaciatku, ze?

http://www.youtube.com/watch?v=2jdvloMxn0A&feature...

rad by som bol, ak by sa vela ludi s toho poucilo.. tito jazci chodia jazdit uvolneny a nejdu nikdy na plno a ajtak vyhravaju. su to starci.. tie srandy ktore hovoria su znamky uvolnenia a pozitku z jazdy.. su to vlasne fanatici.. raz podobne skumali Schumachera v jazde f1. on debatoval aj cez zakrutu a jeho superi iba po rovine. tiez mal pozitok s pretekov a nejazdil na hranici svojich moznosti.. ktohovie, co rozpraval do intercomu.. viem ze vela ludi to chape, ale velmi vela ludi si myslelo, ze ti dvaja su iba humoristi..
suzukiigni

12.06.2009 03:22:39
suzukiigni

12.06.2009 02:04:02
nepoznam ho.. poznam malo ludi z motosportu. vedsinou som im nieco robil.. aj na preteky chodim len zriedka. vedsinou doladit motor, alebo si oddychnut.
ale viem jednu prihodu, kde figuruju ludia, ktorych oboch poznam.. jeden kamos sa raz rozhodol, ze bude jazdit rally a kupi si od jedneho pretekara auto.. velmi znamy pretekar.. prisiel ku nemu.. stretli sa na benzinke a on vraj, pod, doma mam auto, odveziem ta.. on sadol a isli trasu do dedinky, po velmi zlej ceste.. kedze ho viezol rally pretekar a chcel na neho spravit "oci" , tak ako inak, plny kotol... isiel okolo 200 po takej ceste, ktora je zrela na 40-50. DDDD bolo tam aj jedno zeleznicne priecestie a tam spravili asi do 1m vysoky skok a dlhy par metrov, no popici.. chlap ked prisiel na obhliadku auta, tak si skoro cvrkol a nevedel rozpravat. ledva sa zmohol na par slov, medzi ktorimi boli, ze musi ist domov a ze sa ozve cez tel... DD tyzden vahal, ze ci zacne jazdit.. o tyzden sa rozhodol, ze zacne a znovu prisiel a uz kupil mazdu.. rozpraval mi to osobne a poznam aj chlapika, ktory ho viezol.. presne taky blazon je a tak si zhana klientelu.. ma vela uspechov na konte..

PS inak potom sa to iste stalo ajj tomu kupujucemu, ale tak, ze tepoval sedacku v zavodnej mazde.. isiel previezt novacika a ked zastali, tak mu oznamil, ze sa postal, ci by ho neodviezol ku domu cim najtesnejsie.. az po chvili zbadal sofer, ze to bola mokra sedacka a zavolal mu.. DDDD dotycny mu povedal, ze sa mu hned nezdalo, ze by sa postal, ale strasne sa bal, tak to pripadalo do uvahy. s takymito ludmi sa da o vela veciach porozpravat a je s toho velke ponaucenie. myslim, ze ak by takyto jazdec previezol kohokolvek z vas, tak by ste si mysleli, ze to je posledna jazda. bokom ist 200 cez zakrutu.. DD par ludom ktory nevedia o com tu tocia, by som to doprial a este s mojim motorom, aby to mali duo, ze o com sa ma tocit, ked sme na tks.. DD
sucho
odpovede: 4336

12.06.2009 01:10:27
minule som siel do nemecka s jozefom peterom,je to uz vysluzily jazdec a organizoval kedysi rally sahy,mozna ho poznas suzuki.
ten ked rozpraval svoje prihody ,aky bol drotar vzdy extremista,tak som sa stal zevraj to co robi dnes uz neni nic,ale kedysi chodil ako na hlavu padnuty.

tiez rozpraval rozne aj nepekne prihody,z pikosiek co si pamatam bolo najlepsie:
jazdili lady a smeli mat iba 4 stupnove prevodovky,jedneho chlapa pozvali na kontrolu,kontrolou presiel a potom mu bolo povedane,zaradte spiatocku a vycuvajte stadeto nedalo sa. na spiatocke mal vraj 5ku.
alebo mali povolenu maximalnu hladinu hluku,tak si pred meraniami tlacili jazdci do vyfukovych potrubi drotenky a blbosti
alebo mal chlap na skodovke uchytene pasy uplne vzadu. jebol do stromu bokom ,pasy sa napli a zabili ho.

este ked si spomeniem na nas 7h rozhovor ,tak sem nieco napisem
crxo
odpovede: 815

11.06.2009 23:39:29
.... mozem JE.AŤ aky mame čas...Tak sme sa povozili, že to dačo nenormalne
Masaker...
suzukiigni

11.06.2009 20:36:36
mne to vcera islo 3 hod v kuse.

tak sa mi zda, ze to je natocene vo WRC octavii.. ten drotar nejazdi na sk pomery najhorsie.. podlamna ked jazdi takto uvolnene a vie vyhravat, tak to vozenie plni to, co on ocakava.. chodi aj dovrchu, aj na minirally a rally sk. mam kamosa, ktoremu som robil motor do golfa a ten ho raz porazil v minirally. po preteku sa prisiel spytat, ci si moze sadnut do 1 4x4 golfa. z WRC si sadol do golfa. ked vysadol, tak sa podakoval a odisiel. podlamna si chcel porovnat podmienky jazcov. podlamna by spotrt mal byt o uvolneni a nie o nervoch a on to chape..
yurik
odpovede: 4258

11.06.2009 20:32:44
uz to tu bolo mrte davno a nie raz
momo
odpovede: 1252

11.06.2009 20:25:47
Ja si to stale pustam dokola a stale sa ujebavam jak pes
Si kral, Ano pane
1 2 << < >>>