dongo 
odpovede: 354
re: Svätá Impreza : Amen :)
04.01.2008 09:40:26
Faktor ma respekt za to, ze aj v najvacsich mrazoch chodil na starej ukrajine do roboty :-)
Nechapem ako s nim mohla Faktorova zit, kedze ta bola relativne normalna :-)
Myslim ze pacientov na ZU je viac hehe
Nechapem ako s nim mohla Faktorova zit, kedze ta bola relativne normalna :-)
Myslim ze pacientov na ZU je viac hehe
svist 
odpovede: 1221
re: re: Svätá Impreza : Amen :)
04.01.2008 05:52:11
Prudko súhlasím s dragonom 
Riadne OT :-D
Riadne OT :-D
drag0n 
odpovede: 3718
odpovede: 3718
04.01.2008 04:46:26
Deti moje,bratia a sestry,kazda debata o bohu k niecomu dospeje a je na nieco dobra.Milujte sa a mnozte sa.AMEN
lupo 
odpovede: 8443
odpovede: 8443
03.01.2008 23:10:25
Faktor vam nieco hovori? postrach FRI
prednasku informatiky zacal: informacia je vlastne slovo. slovo je od boha. a boh je.... (2hodiny kokotin).
inak uz sme prudko OT, ak to nevadi
)
inak uz sme prudko OT, ak to nevadi
hansol710 
odpovede: 802
odpovede: 802
03.01.2008 20:09:10
mne sa najviac pacilo ako poslal ludi zo skusky domov o 20:00 po 10 hodinovom cakani
rastisko 
odpovede: 1820
re: re: re: Svätá Impreza : Amen :)
03.01.2008 07:48:00
to ste (sme) vsetci chodili do ZA? ...kua...snad sa aj pozname z majalesov 
svist 
re: re: Svätá Impreza : Amen :)
03.01.2008 05:53:46
LooooooooooL a bundy na vešiaky a všetci rovno stáť ako v kostole , ináč nezačne prednáška :-)))
Riadny maník , ale svoje vie :-)
Riadny maník , ale svoje vie :-)
favowrx 
odpovede: 347
odpovede: 347
03.01.2008 00:25:04
dongo, ja som Vajdu zazil, bol to strasny manik, dokonca nam pustal nabozensky zalozeny film na prednaske fyziky 
dongo 
02.01.2008 22:48:16
K viere len tolko, viera je jedna vec a cirkev druha.
Btw. lupo nezazil si na ZU myslim prof. Vajdu na fyzike?
Ten sa vedel krasne rozrozpravat o viere (byvaly ateista)
Dokonca na konci semestra rozdaval nejake krestanske knizky :-)
Vysvetloval nam ze zivot na zemi musel vzniknut za pomoci Boha, pretoze inak to odporuje zakonu o raste entropie izolovanej sustavy.
Kazdopadne je to mudry pan podla mojho nazoru.
Btw. vie mi niekto viac fyzikalne zdatny vysvetlit nekonecnost vesmiru? Nejak mi to moj sedliacky rozum nebere :-)
Btw. lupo nezazil si na ZU myslim prof. Vajdu na fyzike?
Ten sa vedel krasne rozrozpravat o viere (byvaly ateista)
Dokonca na konci semestra rozdaval nejake krestanske knizky :-)
Vysvetloval nam ze zivot na zemi musel vzniknut za pomoci Boha, pretoze inak to odporuje zakonu o raste entropie izolovanej sustavy.
Kazdopadne je to mudry pan podla mojho nazoru.
Btw. vie mi niekto viac fyzikalne zdatny vysvetlit nekonecnost vesmiru? Nejak mi to moj sedliacky rozum nebere :-)
rastisko 
01.01.2008 13:22:36
ono je dost jednoduche na nieco kydat, hlavne ak aj ostatni vidia chyby a je to aj in v dnesnej dobe - druha vec je vidiet veci realnejsie, vsade sa najde par blbych jedincov, vsade sa najdu nejake chyby ale takto jednoducho hodnotit cirkev a vsetky veci okolo nej ako negativne mi pripada detinske (alebo krcmove?!)...
Ak clovek pozrie na veci s nadhladom, nemoze to vidiet takto ako bolo napisane...
Mam na to tiez svojsky nazor, ale to som tu cital - radsej sa nevyjadrujem, iba poviem ze si treba tvorit vlastny nazor na veci a nenechat si velmi masirovat mozog ucelovymi kravinami... radsej viac citat a tvorit si nazor aj pohladom z druhej strany, vsetko je na samotnom cloveku, ale je pravda ze je jednoduchsie opakovat po niekom ako prist s cimsi vlastnym
ps: vsetko dobre v novom roku
ps2: radsej ani asi nechcem vediet aky mate nazor na suvislost marshallovho planu a situacie po vojne u nas...
Ak clovek pozrie na veci s nadhladom, nemoze to vidiet takto ako bolo napisane...
Mam na to tiez svojsky nazor, ale to som tu cital - radsej sa nevyjadrujem, iba poviem ze si treba tvorit vlastny nazor na veci a nenechat si velmi masirovat mozog ucelovymi kravinami... radsej viac citat a tvorit si nazor aj pohladom z druhej strany, vsetko je na samotnom cloveku, ale je pravda ze je jednoduchsie opakovat po niekom ako prist s cimsi vlastnym
ps: vsetko dobre v novom roku
ps2: radsej ani asi nechcem vediet aky mate nazor na suvislost marshallovho planu a situacie po vojne u nas...