miki106 
odpovede: 3527
re: suzukiho uprava motora... ak moze 555 a sven850, tak mozem aj ja...
31.10.2007 20:38:02
http://www.saxoclub.net/mkportal/modules...
toto je ako moje auto, ale netvrdim ze jazdime rovnake casy
napises mi komentar ?
toto je ako moje auto, ale netvrdim ze jazdime rovnake casy
napises mi komentar ?
suzukiigni 
odpovede: 2667
re: re: re: suzukiho uprava motora... ak moze 555 a sven850, tak mozem aj ja...
31.10.2007 20:36:04
http://www.thedodgegarage.com/9_sec_club.html...
pozri!!! to je take ako moje auto.
na tej stranke su ciste len chryslery.
su tam take sroty, ale ludia tam upravuju aj take auta a dosahuju superacke casy. na sk, len utopia.
(((
potom napis nejaky komentar...
))
pozri!!! to je take ako moje auto.
na tej stranke su ciste len chryslery.
su tam take sroty, ale ludia tam upravuju aj take auta a dosahuju superacke casy. na sk, len utopia.
potom napis nejaky komentar...
johny 
odpovede: 4537
re: re: suzukiho uprava motora... ak moze 555 a sven850, tak mozem aj ja...
31.10.2007 20:17:52
neda mi nezareagovat ale 9,9s na 400M a 500HP v sprostej amerike? absolutne nerealne
suzukiingni tiez stoji za uvazenie ci ma vyznam tych 350PS ked sa na tom neda pohnut 0-60 a za 220 to uz radsej nechodí :-)
Sorry za zapáranie, mam dáku divnu naladu :-) všetko to ale odčinia nejaké vysledky ktore mozes spravit v buducnosti, AK.
suzukiingni tiez stoji za uvazenie ci ma vyznam tych 350PS ked sa na tom neda pohnut 0-60 a za 220 to uz radsej nechodí :-)
Sorry za zapáranie, mam dáku divnu naladu :-) všetko to ale odčinia nejaké vysledky ktore mozes spravit v buducnosti, AK.
bmwtuzing 
odpovede: 2415
odpovede: 2415
31.10.2007 17:14:29
suzukiigni presvec ich niekde na zraze potom sa uvidi
suzukiigni 
31.10.2007 15:56:41
to co pisate teraz o mne, tak to beriem. mozno sa vyjadrujem tak, ze to moze vam vadit, no vo vedsine pripadov, si to neuvedomujem. je to u mna normalny system komunikacie. mozno pre to, lebo po cely moj zivot, som bol sam sebe panom. akvsak mi to napisete takym systemom ako by ste to chceli podavat odomna, tak vzdy sa nad tym zamyslam. lenze aj niektori z vas, myslim ze sa nespravaju ferovo uz od zaciatku. nie som clovek, ktori sa ma za najmudrejsieho, ale vo vedsine pripadov dokazem odhadnut, ze kto len pise o niecom a nic o tom nevie.
verte mi, ze to co si myslite vy o mne, tak prestne tak isto si to myslim aj ja o niektorych z vas.
nemozem ale pristat na to, ze ak niekto bude pisat to co o tuningu auta neplati, tak budem mlcat, len pre to, ze chceme drzat spolu.
to meranie vykonu, tak tam mate pravdu. ale ja svoj motor nemam zdaleka dokonceny a chodit merat vykon je OSOBNE PRE MNA BLBOST. ak dojdem do stadia dokoncenia, iste ho s radostou pojdem niekde odmerat. ja to skratka takto beriem, ze zatial je to pre mna skoda penazi.
co sa tyka zrychlenia na 400m, tak pochybujem, ze moje auto spravi taky cas. mam predok a do zadu som pridal vahu 100kg - nadrz a maskovanie LPG.
ja sa vobec neviem poriadne pohnut, lebo mam ten spomynany predny nahon. zatial nemam ani samosvor, lebo len ten stoji 45000sk. taktiez slicky su potrebne, lebo do 60km/h, mi to zrychluje ako RSka.
preto pisem o zrychleni vo vyssich rychlostiach. v USA moj typ auta, ale totalne odlahceny, robi rekordny cas(typu aut), 9,9sec na 400m. ma ale 500hp.
inak moje auto se stavane aerodynamicky. staci pozret do profilu. odpor vzduchu je na nom dost maly.
rad by som ale vediet, co by ste pisali vy, ak by ste boli max fanatici do uprav motora. ja zase mlcat nedokazem... este nieco vam poviem: ja som strastne tuzil dostavat taketo informacie ked som zacinal a bol by som stastny ak by mi ich niekto poskytoval. takze by ste si to mohli vazit, lebo taku otvorenu hubu ako mam ja, tak neviem ci niekto na slovensku ma...
ale inak beriem vsetko co ste napisali uplne v pohode...
zatial cafte.
))
verte mi, ze to co si myslite vy o mne, tak prestne tak isto si to myslim aj ja o niektorych z vas.
nemozem ale pristat na to, ze ak niekto bude pisat to co o tuningu auta neplati, tak budem mlcat, len pre to, ze chceme drzat spolu.
to meranie vykonu, tak tam mate pravdu. ale ja svoj motor nemam zdaleka dokonceny a chodit merat vykon je OSOBNE PRE MNA BLBOST. ak dojdem do stadia dokoncenia, iste ho s radostou pojdem niekde odmerat. ja to skratka takto beriem, ze zatial je to pre mna skoda penazi.
co sa tyka zrychlenia na 400m, tak pochybujem, ze moje auto spravi taky cas. mam predok a do zadu som pridal vahu 100kg - nadrz a maskovanie LPG.
ja sa vobec neviem poriadne pohnut, lebo mam ten spomynany predny nahon. zatial nemam ani samosvor, lebo len ten stoji 45000sk. taktiez slicky su potrebne, lebo do 60km/h, mi to zrychluje ako RSka.
preto pisem o zrychleni vo vyssich rychlostiach. v USA moj typ auta, ale totalne odlahceny, robi rekordny cas(typu aut), 9,9sec na 400m. ma ale 500hp.
inak moje auto se stavane aerodynamicky. staci pozret do profilu. odpor vzduchu je na nom dost maly.
rad by som ale vediet, co by ste pisali vy, ak by ste boli max fanatici do uprav motora. ja zase mlcat nedokazem... este nieco vam poviem: ja som strastne tuzil dostavat taketo informacie ked som zacinal a bol by som stastny ak by mi ich niekto poskytoval. takze by ste si to mohli vazit, lebo taku otvorenu hubu ako mam ja, tak neviem ci niekto na slovensku ma...
ale inak beriem vsetko co ste napisali uplne v pohode...
zatial cafte.
hunter 
odpovede: 3014
31.10.2007 08:53:25
coby si nezistil ...zistis.... dockaj dojde sky59
evil 
odpovede: 75
odpovede: 75
31.10.2007 08:51:01
MNo o tom že papier z brzdy by bol na chvastanie by som tak nehovoril..Je pekne že vykon vies odhadnut na zaklade porovnani s inymi autami ale veci ako priebeh vykonu a krutaku asi nezistis len na zaklade tychto porovnani...
miki106 
31.10.2007 08:12:45
jj odpor vzduchu je dovod preco neverim, neverim vykonu, neverim zrychleniu z XX na YY na 100m proste prazdne reci , nicim nepodlozene
hunter 
31.10.2007 08:10:03
suzukiigni: pre mna si uz teraz idol
dragon: jednoducha odpoved- potreba vykonu na prekonanie odporu vzduchu rastie kvadraticky s rychlostou a preto s autom , ktore ma bezny celny profil ( nizsia stredna trieda) potrebujes na prekonanie realnych 300 km/h priblizne 400hp ...a nezalezi na hmotnosti
dragon: jednoducha odpoved- potreba vykonu na prekonanie odporu vzduchu rastie kvadraticky s rychlostou a preto s autom , ktore ma bezny celny profil ( nizsia stredna trieda) potrebujes na prekonanie realnych 300 km/h priblizne 400hp ...a nezalezi na hmotnosti
johny 
31.10.2007 07:51:33
suzukiignis :-) ono je základ to postaviť na šprint, subjektívny názor nieje nic moc a hlavne ked to zaklepneš takými rečami ako že brzda je na chvastanie a ze tebe staci ked vies aku kapacitu maju vstreky :-( to je velmi smiešny prístup, preto sa nediv na reakcie ako ma miki. S takýmto príspevkom si mal prijsť po prvom serioznom šprinte kde by si dal pod 13.5s na 400m a potom by si to mohol potvrdiť, lebo takto si tu ludia budu iba robiť srandu. Takze vyčkaj do jari našpor na nejaké plecháčiki s novými gumami a mozes skusiť aj tých 230 nielen 220 :-)