dusan 
odpovede: 3430
odpovede: 3430
re: suzukiho uprava motora... ak moze 555 a sven850, tak mozem aj ja...
31.10.2007 21:30:13
CRX ka 4x4 500PS tu je cas,a je to CZ auto,netreba chodit do US
http://www.tuning-magazine.cz/drag-cup/4-k...
http://www.tuning-magazine.cz/drag-cup/4-k...
miki106 
odpovede: 3527
odpovede: 3527
31.10.2007 21:26:07
alebo to nie je na 1/4mile
johny 
odpovede: 4537
re: re: suzukiho uprava motora... ak moze 555 a sven850, tak mozem aj ja...
31.10.2007 21:25:11
vsak neni som dement, som myslel ze to tam niekde je a vies ze kde :-)
som to preklikal ale mám z toho zmiešane pocity
Rick's 12 second Nitroused 3.0 V6 Automatic (12.62@111 mph)
Paul Velliky's Nitroused 2.2 Automatic (12.20@112 mph)
a vsetky tie 2,5 5speed :-))) s casmi pod 12s
Vzdy som mal ameriky za zdochnuté svine, sorry ale nadupana corveta robi 13,5s a to nema 2,5 pod kapotou. Dáke je to cele divné.
Radove EVO s 450HP co ma techniku o 8500 rokov mladsiu ako tie US kary robí 12s
a terajsi SK rekord 11,3s drzi 750 poníkové porsche.
To je stránka z krajiny zázrakov :-) co si hodil
som to preklikal ale mám z toho zmiešane pocity
Rick's 12 second Nitroused 3.0 V6 Automatic (12.62@111 mph)
Paul Velliky's Nitroused 2.2 Automatic (12.20@112 mph)
a vsetky tie 2,5 5speed :-))) s casmi pod 12s
Vzdy som mal ameriky za zdochnuté svine, sorry ale nadupana corveta robi 13,5s a to nema 2,5 pod kapotou. Dáke je to cele divné.
Radove EVO s 450HP co ma techniku o 8500 rokov mladsiu ako tie US kary robí 12s
a terajsi SK rekord 11,3s drzi 750 poníkové porsche.
To je stránka z krajiny zázrakov :-) co si hodil
suzukiigni 
odpovede: 2667
31.10.2007 21:16:25
este su tam aj videa, ale to by som ti musel sem natiahnut celu stranu.
skratka vsetko preklikaj a uvidis vsetko
skratka vsetko preklikaj a uvidis vsetko
suzukiigni 
re: re: Len tak na okraj.
31.10.2007 21:13:44
vsak dole mas klik na hlavnu stranu a potom na stranke v lavo uvidis casy aut a ked kliknes na urcity cas, tak tam mas auta, ktore ho dosiahli.
http://www.thedodgegarage.com/index.html...
tu je klik na hlavnu stranu.
http://www.thedodgegarage.com/10_sec_club.html...
tu je klik na auta 10sec
http://www.thedodgegarage.com/index.html...
tu je klik na hlavnu stranu.
http://www.thedodgegarage.com/10_sec_club.html...
tu je klik na auta 10sec
johny 
re: Len tak na okraj.
31.10.2007 21:08:21
kamotu no trochu sudnosti by aj tebe nezaškodilo :-)
suzukiigni, oné toto ma fakt zaujíma co si hodil link, sa tam neviem dako vysomariť, neviem to tam najst takze nexcem zbytočne mudrovať, bo na TKS som sa vela nového dozvedel napr posledne ze na 8" disk sa dá kludne natiahnut 175/50 R13 a na 9" s dušou čo som bol prekvapkaný, takze pls hod mi daky ten odkaz co to 500konove auto robi 9,9s. Bo ja som v tom že pod 10s treba cca 1000PS a to nehovorím o tom ze to tam je predohrab, takze toto ma fakt napr zaujíma.
suzukiigni, oné toto ma fakt zaujíma co si hodil link, sa tam neviem dako vysomariť, neviem to tam najst takze nexcem zbytočne mudrovať, bo na TKS som sa vela nového dozvedel napr posledne ze na 8" disk sa dá kludne natiahnut 175/50 R13 a na 9" s dušou čo som bol prekvapkaný, takze pls hod mi daky ten odkaz co to 500konove auto robi 9,9s. Bo ja som v tom že pod 10s treba cca 1000PS a to nehovorím o tom ze to tam je predohrab, takze toto ma fakt napr zaujíma.
suzukiigni 
re: re: re: suzukiho uprava motora... ak moze 555 a sven850, tak mozem aj ja...
31.10.2007 20:50:03
ten moj posledny prispevok patril mikimu.
suzukiigni 
31.10.2007 20:43:46
uz nebut ako maly chlapec...
ten moj pripad, je taky, ze je to prestne moje auto, len je vybrakovane a je tam upraveny motor. prestuduj si celu stranku, aby si aspom dostal pojem, o co tam ide...
DOLE MAS KLIK NA NAVRAT NA HLAVNU STRANU.
mas tam rozne auta, aj nevybrakovane a porazili by vsetko na SK.
vsetky maju predok...
dokonca este aj VANY TAM PRETEKAJU !!!!!
KUA UZ SA PREBER!!!
ten moj pripad, je taky, ze je to prestne moje auto, len je vybrakovane a je tam upraveny motor. prestuduj si celu stranku, aby si aspom dostal pojem, o co tam ide...
DOLE MAS KLIK NA NAVRAT NA HLAVNU STRANU.
mas tam rozne auta, aj nevybrakovane a porazili by vsetko na SK.
vsetky maju predok...
dokonca este aj VANY TAM PRETEKAJU !!!!!
KUA UZ SA PREBER!!!
kamotu 
odpovede: 270
odpovede: 270
Len tak na okraj.
31.10.2007 20:40:28
Ale uz ma seriete - toto je adresovane vsetkym pseudotunerom a pseudomegaodbornikom -
Ked si rypnem do dementa ktory neovlada ani pravopis tak sa tu na mna picuje.
Ked sa niekto chvali co spravil tak sa vysmievate.
Pytam sa preco?
Ze nekto jazdi kopce na 70 konovom aute tak je geroj? /miki106 je ti jasne toto nie je o tebe/
Zato ze suzuki sa rok jebe s americkou sunku,vraza do toho peniaze a svoj volny cas tak VY tesco tuneri ktori jazdite na autach svojich rodicov vyzdobenych plastovymi kokotinami tu picujete? :-)
Ze tu mudruje? A co? vy sa pytate na picoviny typu aky olej a ako vymenit olej a kde kupit olej a kolko oleja mam naliat... V mojich ociach suzuki nie je megatuner ale dava do toho vela a uci sa to si cenim,vy co tu picujete neovladate ani zaklady fyziky a elektriky zato vsetci mate velke huby na nete.
Mozno jeho auto nema 350 koni,mozno to nechodi 300km/h ale urobil so svojim autom viac ako vacsina z nas tak sa zamyslite a nechajte ho nech ma radost,ma svoje nazory a co? Vy ich nemate?
Ze nechce minat prachy na brzdu pokial to nema uplne doladene?
Poriadny 2 dnovy tuning session na brzde zozerie viac penazi ako si dokazete predstavit a pritom sa len tazko stihne vyladit dokonale palivo aj predstih.
Hlavne ze vacsina smejdov ukazuje graf z brzdy kde je zvysenie vykonu nepatrne,priadne vytvorene vo Photoshope ale uz su tuneri, ty kokso dam si "sportovy" filter za 2000korun ktory ma hodnotu tak 85Sk made in china a pojdem na brzdu, ukazem graf na parkovisku a uz budem uznavany tuner ze?
Budte taki dobri a neregujte radsej sa zamyslite, podla mna vacsina z posmesnikov nikdy nic prakticky neskusila a nevie co je to radost ak sa vydari motor alebo podari nakonfigovat naprogovat ecu a vobec ze auto nastartuje a to v garazovych podmienkach.
Ja osobne drzim palce kazdemu kto sa pusti do neakeho dovaznejsieho projektu a dokaze ho uviezt do zivota,ze ma niekto iny nazor -OK ale netreba znevazovat niekoho ineho snahu a pracu.
Komu je toto malo tak je bud naozaj odbornik alebo keket na druhu.
Aby bolo jasne,vobec neviem kto je suzukiigni a ani ma to nezaujima ale trochu sudnosti by nezaskodilo.
howgh
Ked si rypnem do dementa ktory neovlada ani pravopis tak sa tu na mna picuje.
Ked sa niekto chvali co spravil tak sa vysmievate.
Pytam sa preco?
Ze nekto jazdi kopce na 70 konovom aute tak je geroj? /miki106 je ti jasne toto nie je o tebe/
Zato ze suzuki sa rok jebe s americkou sunku,vraza do toho peniaze a svoj volny cas tak VY tesco tuneri ktori jazdite na autach svojich rodicov vyzdobenych plastovymi kokotinami tu picujete? :-)
Ze tu mudruje? A co? vy sa pytate na picoviny typu aky olej a ako vymenit olej a kde kupit olej a kolko oleja mam naliat... V mojich ociach suzuki nie je megatuner ale dava do toho vela a uci sa to si cenim,vy co tu picujete neovladate ani zaklady fyziky a elektriky zato vsetci mate velke huby na nete.
Mozno jeho auto nema 350 koni,mozno to nechodi 300km/h ale urobil so svojim autom viac ako vacsina z nas tak sa zamyslite a nechajte ho nech ma radost,ma svoje nazory a co? Vy ich nemate?
Ze nechce minat prachy na brzdu pokial to nema uplne doladene?
Poriadny 2 dnovy tuning session na brzde zozerie viac penazi ako si dokazete predstavit a pritom sa len tazko stihne vyladit dokonale palivo aj predstih.
Hlavne ze vacsina smejdov ukazuje graf z brzdy kde je zvysenie vykonu nepatrne,priadne vytvorene vo Photoshope ale uz su tuneri, ty kokso dam si "sportovy" filter za 2000korun ktory ma hodnotu tak 85Sk made in china a pojdem na brzdu, ukazem graf na parkovisku a uz budem uznavany tuner ze?
Budte taki dobri a neregujte radsej sa zamyslite, podla mna vacsina z posmesnikov nikdy nic prakticky neskusila a nevie co je to radost ak sa vydari motor alebo podari nakonfigovat naprogovat ecu a vobec ze auto nastartuje a to v garazovych podmienkach.
Ja osobne drzim palce kazdemu kto sa pusti do neakeho dovaznejsieho projektu a dokaze ho uviezt do zivota,ze ma niekto iny nazor -OK ale netreba znevazovat niekoho ineho snahu a pracu.
Komu je toto malo tak je bud naozaj odbornik alebo keket na druhu.
Aby bolo jasne,vobec neviem kto je suzukiigni a ani ma to nezaujima ale trochu sudnosti by nezaskodilo.
howgh
555
odpovede: 113728
odpovede: 113728
31.10.2007 20:39:05
Lenze graf z dyno je pre 99.9% ludi len na chvastanie.
Ludia ako Rado odladili nie jedno auto bez dyna a nemozu nesuhlasit, ze to fungovalo.
Existuju urcite zavislosti, podla ktorych sa da priblizne urcit max vykon a inj duty cycles je jeden parametrov. Dyno ti umozni ist s lepsimi emiskami a viac na hranu a optimalizovat priebeh, pripadne mapovat difaky. Ak ho pouzijes len na zistenie co motor vie a das to na net, tak robis to, co pise Suzu.
Ludia ako Rado odladili nie jedno auto bez dyna a nemozu nesuhlasit, ze to fungovalo.
Existuju urcite zavislosti, podla ktorych sa da priblizne urcit max vykon a inj duty cycles je jeden parametrov. Dyno ti umozni ist s lepsimi emiskami a viac na hranu a optimalizovat priebeh, pripadne mapovat difaky. Ak ho pouzijes len na zistenie co motor vie a das to na net, tak robis to, co pise Suzu.