maltezak
odpovede: 47
odpovede: 47
re: ako postupovat,poradte
10.10.2007 13:37:24
pocuj tu ti odpovedam ja POISTOVNA
teda ak ti to policajti spísali nerob si starosti zavolaj na SKP a tam ti presne povedia co mas spravit ... skodu ti preplatia (SKP poveri nejaku poistovnu) a CIGI dostane exekuciu ....
teda ak ti to policajti spísali nerob si starosti zavolaj na SKP a tam ti presne povedia co mas spravit ... skodu ti preplatia (SKP poveri nejaku poistovnu) a CIGI dostane exekuciu ....
bmwtuzing 
odpovede: 2415
01.09.2007 10:21:03
vyriesene poistovna si preklepla to druhe vozidlo ktore havarovalo do kamosovho a kedze nemalo zaplatenu poistku malo vsak uzatvorenu zmluvu,budu si vymahat celu ciastku co cini cca 40tis +- od nich...
a80
odpovede: 22
31.08.2007 08:05:54
keď je zaplatená havarijná, tak nerozumiem, čo s tým majú potom spoločné cigáňi. Ohlásiť udalosť, spraviť obhliadku a dať vyplatiť prachy. Aká je to poisťovňa?
bmwtuzing 
30.08.2007 17:04:26
zacho....este raz...auto ma zaplatenu zakonnu poistku na cely rok casch + havarijnu poistku casch zaplatenu na cely rok....staci?asi sa poistovna nechce zaoberat natahovanim s ciganmi, co robit dikes
a80
30.08.2007 09:20:52
podobné sa stalo aj nám. Chlapík nás vytlačil z cesty na avii a na nej nemal zákonnú poistku. odmietol počkať na políciu. My sme to boli nahlásiť na polícii. Polícia ho uznala za zodpovedného. Toto rozhodnutie sme poslali do poisťovne a oni nám vyplatili poistku z nejakého garančného fondu či čo a ďalej to od neho vymáhali oni. Dôležité je aby to polícia vyšetrila. A ak má havarijku, tak by nemal mať ozaj problém. To musia vyplatiť aj keď ty zaviníš nehodu /nabúraš do stromu/ samozrejme so spoluúčasťou.
zacho 
odpovede: 2367
re: re: ako postupovat,poradte
29.08.2007 18:50:38
tuzing radsej sa opytaj este raz kamarata ci vlastne ma aj on daaku poistku a ak ano aku, a potom by bolo vhodne popisovat ten pribeh, nakolko z toho tvojho terazjsieho nie je jasne, preco by mali policajti len tak krcit plecia a poistovna nepreplatit z havarijnej ale i zo zakonnej auta, ktore nehodu sposobilo. Mal som podobny pripad a nakoniec si poistovna nasla povodneho majitela auta a ten musel uhradit skodu...
jozefo
odpovede: 1450
odpovede: 1450
29.08.2007 18:44:05
"poistka skodu uznat nechce kedze to druhe vozidlo poistku zakonnu nemalo"
treba na nich pritlacit, to auto niekdo zmluvu musi mat, a ta poistovna to musi preplatit a potom vymahat od majitela, dokonoca po novom aj fizli eviduju poistovnu v kt je auto poistene pri prepise.
takze aj z jeho zakonej musi nieco ist.
treba na nich pritlacit, to auto niekdo zmluvu musi mat, a ta poistovna to musi preplatit a potom vymahat od majitela, dokonoca po novom aj fizli eviduju poistovnu v kt je auto poistene pri prepise.
takze aj z jeho zakonej musi nieco ist.
zacho 
re: re: ako postupovat,poradte
29.08.2007 18:30:37
tuzig pises ze ma havarijnu poistku? teda nepleties si pojem zakonna a havarijna? Lebo havarijna ti preplati skody sposobene na tvojom vozidle aj bez toho ci to druhe auto malo zakonnu poistku a poistovna si uz bude vzniklu pohladavku vymahat.
bmwtuzing 
29.08.2007 17:46:33
no a ako som sa docital v maili tak este dokonca aj blatnik sa nebude dat vyklepat ale treba novy,naraznik predny je na sracky komlet + aj hmlovky dorachane , no neni toto rasovy motiv...cierny poskodia bielemu a este aj porusili zakon neboli plnolety auto nebolo sposobile jezdy kedze nemalo zaplatenu zakonnu poistku...???
bmwtuzing 
29.08.2007 17:40:44
no lebo skoda je vyse 30tis a to bude vyssia urcite vyssia lebo boli poskodene aj predne parkovacie senzory atd proste dost toho je , sajba ze to bola riadna...a co im vezmes... co predas po ciganoch?ziju v nelukrativnej casti vychodneho slovenska....