cejo
odpovede: 1
odpovede: 1
re: Lancia Delta Integrale EVO (acceleration + drift Košice)
27.07.2010 07:38:56
Chcem ta poprosit Kofi o pár rád, a možno aj stretnutie ohladom Lancie delta integrale. jednu som kupil momentalne ale si vyzaduje este vela prace tak nejake cenne rady pomozu.
Ďik
mob: 0903244969
Ďik
mob: 0903244969
turbiak 
odpovede: 217
odpovede: 217
08.07.2007 18:50:14
NAJLEPSIE SLOVENSKE VIDEO AKE SOM VIDEL DOTERAZ,,,,,
drag0n 
odpovede: 3718
21.06.2007 20:24:52
3slider diky uz som mu pisal nech mi da o tom info
cipso
odpovede: 4907
odpovede: 4907
21.06.2007 18:51:16
ty kokoooooooos....
3slider 
odpovede: 389
Lancia Delta Integrale EVO (acceleration + drift Košice)
21.06.2007 16:45:42
dragon:
su tri modely RJ od Autronic, daju sa s tymi riadiackami robit uplne zazraky, ale to uz je na niekom inom, mne to roboí Tomas z Blavy, on je aj autorizovanym dealerom a zaroven to aj nastavuje.. co sa cien tyka, treba sa pytat priamo jeho, nakolko sa ceny dost casto menili a aj kurzy valut, takze fakt neviem a z hlavy to asi nebude vediet ani on. Treba si u neho spisat objednavku, podla toho co tam chces, alebo potrebujes mat a on to zisti, pripadne aj objedna, to bol postup ziskania Autronicu vratane CDI a komplet prislusenstva aj u mna..
su tri modely RJ od Autronic, daju sa s tymi riadiackami robit uplne zazraky, ale to uz je na niekom inom, mne to roboí Tomas z Blavy, on je aj autorizovanym dealerom a zaroven to aj nastavuje.. co sa cien tyka, treba sa pytat priamo jeho, nakolko sa ceny dost casto menili a aj kurzy valut, takze fakt neviem a z hlavy to asi nebude vediet ani on. Treba si u neho spisat objednavku, podla toho co tam chces, alebo potrebujes mat a on to zisti, pripadne aj objedna, to bol postup ziskania Autronicu vratane CDI a komplet prislusenstva aj u mna..
tissot 
odpovede: 28
21.06.2007 13:59:50
johny - z videa.. http://ceknito.sk/video/46392...
ide vycitat ake zrychlenie auto ma..
/ i ked pri zhladnuti, videa ludia ten pocit nemaju/
ide vycitat ake zrychlenie auto ma..
/ i ked pri zhladnuti, videa ludia ten pocit nemaju/
tissot 
21.06.2007 13:52:24
drag0n - http://www.autronic.com/page_files/sm2_kit...
/ dufam ze ti ten link.. trosku viac objasni o RJ/
/ dufam ze ti ten link.. trosku viac objasni o RJ/
johny 
odpovede: 4537
odpovede: 4537
21.06.2007 12:00:42
2,5s 0-100 trošku prehnané nie? :-)
Rad si to auto pozriem, dufam ze pridete aj na daky zrazík, lebo na SK je vela špecialov po garážach ale na zrazoch ich nevidiet :-(((
Rad si to auto pozriem, dufam ze pridete aj na daky zrazík, lebo na SK je vela špecialov po garážach ale na zrazoch ich nevidiet :-(((
drag0n 
21.06.2007 11:45:50
3slider povies mi nieco o tej riadiacke viac.preto sa ta pytam verejne nech to pomoze aj ostatnym.ake su nadobudace naklady? je snou tazke pracovat?ake su modely k dispozicii kolko map poskytuje alebo ake pridavne funckie atd.diky
3slider 
Lancia Delta Integrale EVO (acceleration + drift Košice)
21.06.2007 00:11:10
ano, ta prevodovka je urcena na rally styl jazdy na technicke pasáže, bola mi vyrobena na mieru a ver mi, ze som sa netrafil na prvy krat, pred nou boli uz asi styri skrine, kym som si dokazal nadefinovat tu spravnu aku som potreboval, to nebolo vobec lahke, nikto ti s tym neporadi, ti co ich vyrabaju, chcu od teba presne pocut, co a ako tam chces mat (presne cisla) a co im povies?? A zvacsa to niesu ziadny sportoví jazdci, tak o praxi a vhodnom naprevodovani tej prevodovky v aute vedia iba velmi malo a nehovorim uz vobec o tom, ake je to auto kde ju chces pouzit a aky ma program motora a kolko vazi a kde ma polozeny krutak a kde bude obmedzovac a ake budu kolesa atd.. (a este nic a uz brutalne boli hlava + penazenka) nic sa tam totizto uz neda menit, iba takmer cele vnutornosti vymenit a stare (nove, ale niecelkom spravne) do policky..