johny 
odpovede: 4485
re: re: o najlepsi TUZING
11.06.2006 00:15:51
No calibru robilo tuzingom
tie neohrabané spojlere ktoré mi strpčovali život
to rozšírenie na zadnej náprave o 12 cm
Tá priblblá oranžová farba
Tie 17 kolesá
Hlučný výfuk a muzika
Nepraktické hliníkové hrdlo nádrže
Zamračenie kapoty ktoré znižovalo svietivosť a horšie sa otvárala kapota
Vytiahnutie blatníkov v zlom počasí (bordel)
nepraktické zadné svetla a ŠPZ
folie na oknách v noci
pruziny a spojlere, skoro nikde ma ani neprezuli, lebo ma nezdvihli
Červená koža ktorá určite nebola praktickejšia ako povodné calunenie
Maly priblbý volant s ktorým sa na piču točilo
Malé M3 späťáky v ktorých bolo kokot vidno
sieťky v nárazníkoch o ktoré sa treba starať ako o male decko
zavarené klučky a otváranie, joj raz som nechal auto vonku ked riadne mrzlo hehe isiel som pesi do roboty
Nitro v aute. ODBORNICI sa mi iba smiali co to mam za atrapu, to že to bolo real ich nezaujímalo :-)
Lakovanie palubovky , žiadna výhra
Ja už neviem calibru nemam už 2 roky
Takze v podstate tuzing jak svina, kazda vec ma milion zaporov, iba to zhorsilo dynamiku, prejazdnost, funkčnost, praktickost
Takze tuzing nic ine mi z toho nevychádza, ale nevadi ked raz bude cas velmi rád si to zopakujem a este nejaku tu tuzing bombu postavim :-)
tie neohrabané spojlere ktoré mi strpčovali život
to rozšírenie na zadnej náprave o 12 cm
Tá priblblá oranžová farba
Tie 17 kolesá
Hlučný výfuk a muzika
Nepraktické hliníkové hrdlo nádrže
Zamračenie kapoty ktoré znižovalo svietivosť a horšie sa otvárala kapota
Vytiahnutie blatníkov v zlom počasí (bordel)
nepraktické zadné svetla a ŠPZ
folie na oknách v noci
pruziny a spojlere, skoro nikde ma ani neprezuli, lebo ma nezdvihli
Červená koža ktorá určite nebola praktickejšia ako povodné calunenie
Maly priblbý volant s ktorým sa na piču točilo
Malé M3 späťáky v ktorých bolo kokot vidno
sieťky v nárazníkoch o ktoré sa treba starať ako o male decko
zavarené klučky a otváranie, joj raz som nechal auto vonku ked riadne mrzlo hehe isiel som pesi do roboty
Nitro v aute. ODBORNICI sa mi iba smiali co to mam za atrapu, to že to bolo real ich nezaujímalo :-)
Lakovanie palubovky , žiadna výhra
Ja už neviem calibru nemam už 2 roky
Takze v podstate tuzing jak svina, kazda vec ma milion zaporov, iba to zhorsilo dynamiku, prejazdnost, funkčnost, praktickost
Takze tuzing nic ine mi z toho nevychádza, ale nevadi ked raz bude cas velmi rád si to zopakujem a este nejaku tu tuzing bombu postavim :-)
fastcivic 
odpovede: 2568
11.06.2006 00:13:26
malmignata: z te prvni fotky se mi zatocila hlava...kdyz sem se podival na druhou fotku, sel jsem se vyzvracet...ale treti kara je celkem gut, az na to, ze ty kola se tam dizajnove nehodi...
malmignata 
odpovede: 211
re: o najlepsi TUZING
11.06.2006 00:08:18
Myslim ze tieto 3 fotky pomozu aj fastcivicovi:
http://niggahosting.com/30%20rims%20pic%201.jp...
http://www.forum-auto.com/uploads/200510...
http://www.tougefriends.com/images/feature...
napriek tomu ze vsetci traja majitelia dali do tychto aut vela penazi, vysledok je vzdy iny. /podla toho co cheli dosiahnut/
http://niggahosting.com/30%20rims%20pic%201.jp...
http://www.forum-auto.com/uploads/200510...
http://www.tougefriends.com/images/feature...
napriek tomu ze vsetci traja majitelia dali do tychto aut vela penazi, vysledok je vzdy iny. /podla toho co cheli dosiahnut/
johny 
re: re: re: re: o najlepsi TUZ
11.06.2006 00:03:43
Nieje mi jedno čo si ludia myslia, preto som sem písal, mal som záujem trošku voviesť svetlo do problematiky hádzania upravených aút do Tuzing vreca.
Ok už mi stačí, rezignace :-)
Takže tuzingu zdar, tuzer Johny
Ok už mi stačí, rezignace :-)
Takže tuzingu zdar, tuzer Johny
malmignata 
10.06.2006 23:57:47
asi sme sa niekde pohli. ano, tvoja byvala calibra je styling, co sa tyka naraznikov a interieru. ale pokial viem, si predaval aj nitro a mal si upraveny motor, podvozok. to boli tuningove upravy.
teraz uz nam len ostava zodpovedat poslednu vec: co by robilo calibru tuzingom? (okrem lacnych dielov z tuzexu)
teraz uz nam len ostava zodpovedat poslednu vec: co by robilo calibru tuzingom? (okrem lacnych dielov z tuzexu)
malmignata 
re: re: re: o najlepsi TUZING
10.06.2006 23:52:48
"Pod pojem TUNING vo všeobecnosti spada aj ten tvoj styling, muzik, lighting, lowriding, fucking :-)" yes, si macher 
"problem je v tom ze ty pod pojmom tuning vidiš iba zrýchlovanie auta v dynamických disciplínach a to je chyba." to je blbost, staci ked budes pozornejsie citat
"Az mi je luto tých HOT ROADov, to musia byt tuzeri ako svina majitelia tych aut, kopa laku , šrotu, mega elektrónov, plaziace sa po zemi, takže je to tuzing lebo to nemože rýchlo jazdiť po šotoline" je to styling, respektive ak maju tuning motora tak je to kombinacia. plaziace sa Hot Rods su hlavne showcars.
"začni sa radšej viac zaujímať o ŠOTOLINA TUNING to bude asi pre teba." dik, zoberiem si to ku srdcu
"Lebo keby si mal pravdu TY, tak aj momentálne moj swift je začínajuci tuzing jak bejk :-) a to tam xcem zanedlho narvat nejaké tie neoniky :-))) dúfam že to predýchas ked to uvidíš, ale to je jedno povieš, bože to je ale POSER , a budeš spokojný, muheee" Sam si upravujes svoje auto a co si o nom myslim ja ti moze byt jedno, nie?
Predychavat zacni ty johny, prave ty si skoro zinfarktoval ked si videl moj prvy prispevok o Ferrari Fiate
DD
"problem je v tom ze ty pod pojmom tuning vidiš iba zrýchlovanie auta v dynamických disciplínach a to je chyba." to je blbost, staci ked budes pozornejsie citat
"Az mi je luto tých HOT ROADov, to musia byt tuzeri ako svina majitelia tych aut, kopa laku , šrotu, mega elektrónov, plaziace sa po zemi, takže je to tuzing lebo to nemože rýchlo jazdiť po šotoline" je to styling, respektive ak maju tuning motora tak je to kombinacia. plaziace sa Hot Rods su hlavne showcars.
"začni sa radšej viac zaujímať o ŠOTOLINA TUNING to bude asi pre teba." dik, zoberiem si to ku srdcu
"Lebo keby si mal pravdu TY, tak aj momentálne moj swift je začínajuci tuzing jak bejk :-) a to tam xcem zanedlho narvat nejaké tie neoniky :-))) dúfam že to predýchas ked to uvidíš, ale to je jedno povieš, bože to je ale POSER , a budeš spokojný, muheee" Sam si upravujes svoje auto a co si o nom myslim ja ti moze byt jedno, nie?
Predychavat zacni ty johny, prave ty si skoro zinfarktoval ked si videl moj prvy prispevok o Ferrari Fiate
fastcivic 
10.06.2006 23:52:14
malmignata: mrkni do mojeho profilu a rekni mi, pls, co je tuzing, ju? At sem v obraze
johny 
10.06.2006 23:46:55
napr styling je calibra co mam v profile
malmignata 
10.06.2006 23:44:23
johny, hod sem link auta o kotorom si myslis ze je to STYLING, od toho sa mozeme potom odrazit, hm?
johny 
10.06.2006 23:42:55
Pod pojem TUNING vo všeobecnosti spada aj ten tvoj styling, muzik, lighting, lowriding, fucking :-)
problem je v tom ze ty pod pojmom tuning vidiš iba zrýchlovanie auta v dynamických disciplínach a to je chyba.
Az mi je luto tých HOT ROADov, to musia byt tuzeri ako svina majitelia tych aut, kopa laku , šrotu, mega elektrónov, plaziace sa po zemi, takže je to tuzing lebo to nemože rýchlo jazdiť po šotoline
začni sa radšej viac zaujímať o ŠOTOLINA TUNING to bude asi pre teba. Lebo keby si mal pravdu TY, tak aj momentálne moj swift je začínajuci tuzing jak bejk :-) a to tam xcem zanedlho narvat nejaké tie neoniky :-))) dúfam že to predýchas ked to uvidíš, ale to je jedno povieš, bože to je ale POSER , a budeš spokojný, muheee
problem je v tom ze ty pod pojmom tuning vidiš iba zrýchlovanie auta v dynamických disciplínach a to je chyba.
Az mi je luto tých HOT ROADov, to musia byt tuzeri ako svina majitelia tych aut, kopa laku , šrotu, mega elektrónov, plaziace sa po zemi, takže je to tuzing lebo to nemože rýchlo jazdiť po šotoline
začni sa radšej viac zaujímať o ŠOTOLINA TUNING to bude asi pre teba. Lebo keby si mal pravdu TY, tak aj momentálne moj swift je začínajuci tuzing jak bejk :-) a to tam xcem zanedlho narvat nejaké tie neoniky :-))) dúfam že to predýchas ked to uvidíš, ale to je jedno povieš, bože to je ale POSER , a budeš spokojný, muheee