norka 
odpovede: 1315
re: TOTO BOLA MOJA RAPIDA :(
04.12.2002 09:53:11
elvis: toby si urobil :o)
fioro 
odpovede: 1303
odpovede: 1303
04.12.2002 08:29:51
no ja si prave myslim, ze mozes vdacit tej "rakve" za to ze si to rozchodil, moja predosla skatula skoncila podobne, na tych fotkach je pekne vidiet, ze sa pokrcilo presne to co sa malo, cely predok je stavany na absorbovanie energie, ak by si tam mal motor, tak bez pasov neviem, neviem
ja som mal celovku s ibizou, foto bohuzial len na DI
ja som mal celovku s ibizou, foto bohuzial len na DI
elvis 
odpovede: 5701
odpovede: 5701
04.12.2002 08:20:46
norka: nechaj ma hadat! :-))))
norka 
03.12.2002 22:43:23
Za volantom som sedel osobne, s toho auta vystupili traja zivy ludia, mam akurat dva stichy na hlave, upozornujem, ze nikto nebol priputany.
Otazka: Myslis si, ze keby si v Skodovke jebol celne do zaparkovaneho auta viac nez v 60km/h a bez pasov, tak by si to rozchodil???
Odpoved: Asi tazko, pozri si nejake crasch testy a pochopis, co je smrtelna rychlost a to uz nehovorim o takej rakve ako je Skodovka.
Vysledok analizy: Nebol to slus, guma uz zacala pustat pred tym(asi nejaky klinec,sklo...) v zakrute sa vyzula a po manevrovani z lava do prava(prudkom), som ju sekol na vnutornej strane, nalezite na to som uz nezvladol riadenie a vrazil do zaparkovaneho auta, podotykam, ze som vobec nebrzdil, myslel som totiz, ze to v pohode vytocim, ale netusil som, ze mam poloprazdnu gumu.
To je asi tak vsetko, nemusi byt kazdy hned kokot za volantom, ktoremu treba rozbit chrapinu, ti co ma poznaju, tu mozu potvrdit, ze niesom ziadny vyfukany mozog, mam rodinu a malu dceru, takze picoviny uz davno nerobim ako niekto.
A este nieco, v Hricove v Piatok vecer sa nam niekto pekne najebal a robil hulvata, kto to asi bol? Ten o kom hovorim to dobre vie, takze nech je radsej potichucku a nech nehulaka, pokial nevie o co ide.....
Otazka: Myslis si, ze keby si v Skodovke jebol celne do zaparkovaneho auta viac nez v 60km/h a bez pasov, tak by si to rozchodil???
Odpoved: Asi tazko, pozri si nejake crasch testy a pochopis, co je smrtelna rychlost a to uz nehovorim o takej rakve ako je Skodovka.
Vysledok analizy: Nebol to slus, guma uz zacala pustat pred tym(asi nejaky klinec,sklo...) v zakrute sa vyzula a po manevrovani z lava do prava(prudkom), som ju sekol na vnutornej strane, nalezite na to som uz nezvladol riadenie a vrazil do zaparkovaneho auta, podotykam, ze som vobec nebrzdil, myslel som totiz, ze to v pohode vytocim, ale netusil som, ze mam poloprazdnu gumu.
To je asi tak vsetko, nemusi byt kazdy hned kokot za volantom, ktoremu treba rozbit chrapinu, ti co ma poznaju, tu mozu potvrdit, ze niesom ziadny vyfukany mozog, mam rodinu a malu dceru, takze picoviny uz davno nerobim ako niekto.
A este nieco, v Hricove v Piatok vecer sa nam niekto pekne najebal a robil hulvata, kto to asi bol? Ten o kom hovorim to dobre vie, takze nech je radsej potichucku a nech nehulaka, pokial nevie o co ide.....
danospeedy 
odpovede: 1057
odpovede: 1057
03.12.2002 10:38:12
bezdusova pokial je na spravnom disku, nie 9.5" a na nom 195, ze ? ti spravi hodne, ja som doslal slusak na dialnici v 190 a dokonca prezil aj disk bez poskodenia
moila
odpovede: 42
odpovede: 42
03.12.2002 09:22:40
Ked vidim podobne obrazky tiez rozmyslam nad tym ci sa oplati investovat nemale usilie a hlavne cas do auta ako takeho.Tiez mam rapidu...
vti 
odpovede: 2467
odpovede: 2467
re: re: re: TOTO BOLA MOJA RAP
02.12.2002 11:24:51
na bezdusovych mozes gumu veselo vyzut, efekt je rovnaky :-)
555
odpovede: 113730
odpovede: 113730
re: re: TOTO BOLA MOJA RAPIDA
02.12.2002 11:02:18
Ta guma bola s dusou?
Udajne nie je mozne na bezdusovych dostat slusak, aj ked iste pochybnosti v tomto smere mam.
Udajne nie je mozne na bezdusovych dostat slusak, aj ked iste pochybnosti v tomto smere mam.
cemo 
odpovede: 265
odpovede: 265
02.12.2002 10:45:31
A ty asi nechapes co je to jazdit 60. ...A teraz sa mozeme bavit kto je na vine??? Preto ze on tam 60 nesiel...
stix 
odpovede: 81
odpovede: 81
re: re: TOTO BOLA MOJA RAPIDA
30.11.2002 22:24:34
Siao Noro,pekne si rozsupoval tu Rapidu,skoncila v nej už aj brachova vacka?alebo si ju tam este nemal?Noro vies o tom ,ze keby si trafil Cemove auto uz by si z Rapidy nevysiel?:-)Asi nechápe dobre co je to slusdefekt v zákrute a v takej aká je pri Saleziánoch.Kamos dostal slusak na rovnej dialnicnej ceste v 130-ke Peugeot cabrio a uz to chalan nerozchodil,ani z jeho 2kamosmi.Cest ich pamiatke.