mison 
odpovede: 4561
re: Virtual Tuning is death
20.05.2005 11:13:50
ked to niekoho potesi tak je ta domena zasa volna..
mison 
20.05.2005 11:12:31
tak to som si precital cele..a pravdu ma fenix.... exxo je len kecalek.
fenix 
odpovede: 1345
re: re: Virtual Tuning is dea
12.11.2004 10:08:18
Este doplnujuca info.
Nebolo to koncom leta ale presne 30.9.04. Kazdopadne dal som si tu namahu a vyhladal si tvoje starsie prispevky o tejto domene:
http://www.tuningklub.sk/forum_r.php?ffid=81&f...
Nech si aj ostatny precitaju a urobia mienku co si zac a co je pravdy na tom co pises Exxo!
Nebolo to koncom leta ale presne 30.9.04. Kazdopadne dal som si tu namahu a vyhladal si tvoje starsie prispevky o tejto domene:
Nech si aj ostatny precitaju a urobia mienku co si zac a co je pravdy na tom co pises Exxo!
fenix 
12.11.2004 09:29:49
Exxo...
Uz ma nebavi ako ma osocujes a este k tomu nepravom. Najdi mi tu jedneho cloveka na celom TKS.sk ktoremu som urobil nejaky podraz.
Si obycajny chudak ktory tu hra divadlo. Nemas 800 Sk +DPH na registraciu domeny? Nemas cas? Mam taky pocit, ze Ty si tu domenu chcel asi tak ako ja choleru!
Trepes tu stale o tom...a to uz dost dlho. Miesto toho aby si nieco urobil. Ak nieco skutocne chces, ides si za tym a nie len o tom rozpravas, co je tvoj pripad. Uz koncom leta som Ti poslal kompletny postup ako zaregistrovat domenu nakolko si nas tu presviedcal ako je to zlozite a neviem co este. A co sa tyka obvinenia Richi-ho, presne si to trafil: "Kto prv pride, ten prv melie!", lebo keby si ju mal zaregistrovanu Ty, isto by nieco take neurobil. Pripada mi to ako keby si sa hneval na zakaznika v obchode co Ti pred nosom vyfukol posledny kus tovaru, zatial co Ty si bol na pive....sorry, ale jednoznacne je to len a len tvoja chyba! A to co tu pises su len sr*c*y!
Uz ma nebavi ako ma osocujes a este k tomu nepravom. Najdi mi tu jedneho cloveka na celom TKS.sk ktoremu som urobil nejaky podraz.
Si obycajny chudak ktory tu hra divadlo. Nemas 800 Sk +DPH na registraciu domeny? Nemas cas? Mam taky pocit, ze Ty si tu domenu chcel asi tak ako ja choleru!
Trepes tu stale o tom...a to uz dost dlho. Miesto toho aby si nieco urobil. Ak nieco skutocne chces, ides si za tym a nie len o tom rozpravas, co je tvoj pripad. Uz koncom leta som Ti poslal kompletny postup ako zaregistrovat domenu nakolko si nas tu presviedcal ako je to zlozite a neviem co este. A co sa tyka obvinenia Richi-ho, presne si to trafil: "Kto prv pride, ten prv melie!", lebo keby si ju mal zaregistrovanu Ty, isto by nieco take neurobil. Pripada mi to ako keby si sa hneval na zakaznika v obchode co Ti pred nosom vyfukol posledny kus tovaru, zatial co Ty si bol na pive....sorry, ale jednoznacne je to len a len tvoja chyba! A to co tu pises su len sr*c*y!
matho 
odpovede: 91
odpovede: 91
12.11.2004 08:18:17
musim sa priznat, ze som chvilu rozmyslal o kupeni tej domeny aj ja, ale nechcel som byt za hajzla a pomoc som ti nukal, musel by si vsak aspon trochu investovat, nevravim ze mne, ale ta domena mohla byt tvoja za den a za 600Sk, ako ti to uz niekto vysvetloval, a mimochodom nieco sa aj chysta na tej stranke, ci je len niekto rad ze ti ju vyfukol?
PS: ked si uz tolko robil na tej stranke, nemozes to rozbehnut na inej adrese?
PS: ked si uz tolko robil na tej stranke, nemozes to rozbehnut na inej adrese?
exxo 
odpovede: 321
Virtual Tuning is death
11.11.2004 20:02:58
Vysielanie pre vsetkych........
Ja viem ze by mi to niekto vyfukol.......
Ale Richi BB tem k***** ktory sam povedal ze nema cas ani na Tuningday a na keru p*** mu je dalsia stranka......
Nepochopim takych ludi ktorý sa hraju na to na co nemaju a to ma vie nastvat.....
Keby to urobil FENIX ale niekto iny tak nic nepoviem lebo viem ze to maju ako zalubu a maju na to cas.....
Ja si skor mislim ze sa mi chce pomstit za nieco co som nepravil......
Ja za to nemoze ze sa mu neda predat stranku ale to je jeho chyba ze dava gastronomicke ceny ktore su nenormalne......
10 000 za stranku ? nieje to vela ????? to za TUNINGKLUB tolko mozu pitat ale nie za daku vydichanu TUNINGDAY ktora aj tak bola robena cez program.....
Ja sa tym netajim ze ja ju mam tiez cez ten isty progtam ale nepitam za stranku 10 000......
Popritom ten program je na stiahnutie ZADARA !!!!!!!
To je asi vetko co som chcel tymto povedat.
Ludia sa ucia na vlastnych chybách a uz nepoviem nic dopredu aj keby co bolo dam si zaregistrovat stranku a potom mozno bude aj daky prispevok za túto tému....
Ja viem ze by mi to niekto vyfukol.......
Ale Richi BB tem k***** ktory sam povedal ze nema cas ani na Tuningday a na keru p*** mu je dalsia stranka......
Nepochopim takych ludi ktorý sa hraju na to na co nemaju a to ma vie nastvat.....
Keby to urobil FENIX ale niekto iny tak nic nepoviem lebo viem ze to maju ako zalubu a maju na to cas.....
Ja si skor mislim ze sa mi chce pomstit za nieco co som nepravil......
Ja za to nemoze ze sa mu neda predat stranku ale to je jeho chyba ze dava gastronomicke ceny ktore su nenormalne......
10 000 za stranku ? nieje to vela ????? to za TUNINGKLUB tolko mozu pitat ale nie za daku vydichanu TUNINGDAY ktora aj tak bola robena cez program.....
Ja sa tym netajim ze ja ju mam tiez cez ten isty progtam ale nepitam za stranku 10 000......
Popritom ten program je na stiahnutie ZADARA !!!!!!!
To je asi vetko co som chcel tymto povedat.
Ludia sa ucia na vlastnych chybách a uz nepoviem nic dopredu aj keby co bolo dam si zaregistrovat stranku a potom mozno bude aj daky prispevok za túto tému....
mishenko 
odpovede: 3000
odpovede: 3000
11.11.2004 19:45:35
exxo s takymito napadmi nesmies ist von, lebo to zle dopadne vzdycky, niektori ludia nemaju dobru fantaziu, ale za to vedia zneuzit napady inych ...
exxo 
Virtual Tuning is death
11.11.2004 15:42:07
Ja som to vedel, ale nevedel som že to bude prave ten clovek ktoremu som veril !!!!!!!
clarion 
odpovede: 1419
odpovede: 1419
10.11.2004 18:28:17
exxo-> nechce sa mi to hladat, ale napisal som ti to ze to neni zaregistrovane, ze ti to niekto vyfukne? :-)
thunder 
odpovede: 1457
odpovede: 1457
10.11.2004 14:21:08
bullet .... to je pravda