perform 
odpovede: 645
re: Bory
27.10.2004 15:38:34
7 noelovych prikazani!AMEN! 
noel
odpovede: 2615
re: re: Bory
26.10.2004 10:34:50
A jasne, nesuhlasim s tym, aby tu ludia len tak hadzali prispevky po tom co su tu 3dni aj s cestou. Mne islo ale hlavne o to, ako sa to cloveku ma povedat, ake su tu nejake nepisane pravidla.
Ozaj, moje najnovsie zasady vyzeraju takto
1.ak chcem zadat novy prispevok, najprv sa presvedcim (aj cez vyhladavanie), ci tu nebolo (nedavno) pisane to iste, alebo nenajdem svoju odpoved napr. v casti „o tuningu“, „rady a navody“ a pod.
2.prispevok davam do prislusnej sekcie (hlavne obrazky, videa, linky a pod.)
3.nepisem prispevky iba preto, ze sa v praci/skole/doma/??? nudim. Snazim sa hlavne o relevantne prispevky tykajuce sa tuningu. (pri odpovediach je to ine, musi byt aj sranda, ale s mierou..)
4.podla moznosti pisem prispevky (odpovede) kompaktne a k teme, aby ich nemuselo byt zbytocne vela a aby bol prispevok prehladnejsi
5.prispevok normalne (inteligentne) nazvem, aby bolo jasnejsie o com pisem. Nie nazvy ako "heeelp!!!", "predam", „ako sa Vám to vidí?“ a pod. Je to v zaujme zadavatela, nakolko sa takto do prispevku pozrie viac ludi, ktori sa k danej teme vedia vyjadrit.
6.komunikujem tak, ako keby som sa s ludmi rozpraval osobne. Vulgarizmy alebo ich cast podla moznosti nahradim znakmi ako * a pod.
7.celkovo pri zadavani prispevkov a odpovedi nezabudam na to, ze si na tomto fore budujem nejake meno, na zaklade ktoreho tu budu so mnou ludia jednat. Je len na mne, aku "povest" tu budem mat..
Ked je v tomto prispevku tolko agressorov, nech sa normalne vyjadria, co im na prispevkoch tolko vadi. Cim viac pripomienok, tym lepsie..
Ozaj, moje najnovsie zasady vyzeraju takto
1.ak chcem zadat novy prispevok, najprv sa presvedcim (aj cez vyhladavanie), ci tu nebolo (nedavno) pisane to iste, alebo nenajdem svoju odpoved napr. v casti „o tuningu“, „rady a navody“ a pod.
2.prispevok davam do prislusnej sekcie (hlavne obrazky, videa, linky a pod.)
3.nepisem prispevky iba preto, ze sa v praci/skole/doma/??? nudim. Snazim sa hlavne o relevantne prispevky tykajuce sa tuningu. (pri odpovediach je to ine, musi byt aj sranda, ale s mierou..)
4.podla moznosti pisem prispevky (odpovede) kompaktne a k teme, aby ich nemuselo byt zbytocne vela a aby bol prispevok prehladnejsi
5.prispevok normalne (inteligentne) nazvem, aby bolo jasnejsie o com pisem. Nie nazvy ako "heeelp!!!", "predam", „ako sa Vám to vidí?“ a pod. Je to v zaujme zadavatela, nakolko sa takto do prispevku pozrie viac ludi, ktori sa k danej teme vedia vyjadrit.
6.komunikujem tak, ako keby som sa s ludmi rozpraval osobne. Vulgarizmy alebo ich cast podla moznosti nahradim znakmi ako * a pod.
7.celkovo pri zadavani prispevkov a odpovedi nezabudam na to, ze si na tomto fore budujem nejake meno, na zaklade ktoreho tu budu so mnou ludia jednat. Je len na mne, aku "povest" tu budem mat..
Ked je v tomto prispevku tolko agressorov, nech sa normalne vyjadria, co im na prispevkoch tolko vadi. Cim viac pripomienok, tym lepsie..
noel
26.10.2004 10:13:05
perform,
Ani neviem, co v tom prispevku bolo potom pisane a ci to stihol jb007 vobec citat, snad ano..
A ja som napisal, ze tento prispevok ma muchy (aj ked to voobec neni take hrozne ako v inych pripadoch a ta reakcia bola podla mna neadekvatna), ale takto sa podla mna taketo problemy neriesia. Ja ani netvrdim, ze to napr. v tomto pripade pomoze, ked sa mu to normalne vysvetli, ale podla mojho nazoru ma kazdy narok na to, aby sa mu dala rozumne sanca nech sa "polepsi". Ak to nepomoze, tak potom nech jedna kazdy ako chce..
A ja som napisal, ze tento prispevok ma muchy (aj ked to voobec neni take hrozne ako v inych pripadoch a ta reakcia bola podla mna neadekvatna), ale takto sa podla mna taketo problemy neriesia. Ja ani netvrdim, ze to napr. v tomto pripade pomoze, ked sa mu to normalne vysvetli, ale podla mojho nazoru ma kazdy narok na to, aby sa mu dala rozumne sanca nech sa "polepsi". Ak to nepomoze, tak potom nech jedna kazdy ako chce..
perform 
26.10.2004 09:48:45
Noel ale uznaj ze co to musi byt za cloveka co sem pride, ani sa nerozkuka a hned zacne zakladat prispevky bez toho aby vedel ako to tu funguje.Uz vcera som ti pisal do prispevku co uz admini asi zmazali ze tie prikazania co si dal dokopy boli super a ze by to malo byt povynne citanie pri registracii.Skus to este raz napisat, poslat adminom a my sa skusime polepsit. 
noel
26.10.2004 09:18:42
Mozno sa na mna viaceri nastvete, ale ludia tu z vas mozu mat akurat pocit, ze vas zrejme uzasne zabava odbavovat sa na "slabsich". Klobuk dole pani..
Ja netvrdim, ze infinite nahodil inteligentny prispevok, ze je vsetko OK a pod. (aj ked sa trafil do sekcie), ale taketo jednanie s ludmi neuznavam. Ak sa nepouci po tom, co mu to niekto normalne vysvetli, tak potom ho veselo do*ebavajte, ale takto..
Ja netvrdim, ze infinite nahodil inteligentny prispevok, ze je vsetko OK a pod. (aj ked sa trafil do sekcie), ale taketo jednanie s ludmi neuznavam. Ak sa nepouci po tom, co mu to niekto normalne vysvetli, tak potom ho veselo do*ebavajte, ale takto..
noel
26.10.2004 09:12:34
CHALANI, JA OSOBNE NEPOCHOPIM JEDNU VEC:
INFINITE TU MA ZATIAL 2 PRISPEVKY (VIDNO PRI JEHO NICKU), TAK TO TU ASI NEPOZNA A JE TU NOVY. PRECO MU NORMALNE NEVYSVETLITE, CO A AKO MA ROBIT?! VED STE SAMI CITALI, ZE ANI NEVEDEL, ZA CO STE HO DO*EBAVALI! POTOM SA NEDIVTE, ZE JE TO TU SAMA HADKA KU*VA!!
TO JE TAKY PROBLEM JEDNAT S LUDMI NORMALNE?!?!?!?
INFINITE TU MA ZATIAL 2 PRISPEVKY (VIDNO PRI JEHO NICKU), TAK TO TU ASI NEPOZNA A JE TU NOVY. PRECO MU NORMALNE NEVYSVETLITE, CO A AKO MA ROBIT?! VED STE SAMI CITALI, ZE ANI NEVEDEL, ZA CO STE HO DO*EBAVALI! POTOM SA NEDIVTE, ZE JE TO TU SAMA HADKA KU*VA!!
TO JE TAKY PROBLEM JEDNAT S LUDMI NORMALNE?!?!?!?
bayern
odpovede: 83
odpovede: 83
26.10.2004 08:54:36
no osobne suhlasim s wakeem. za to, ze jeden tu zacne dojebavat, tak to znamena, ze seci sa pridame a ideme ho porovnavat s fandom? ako chlapec tam fakt mohol dat tie linky do jedneho prispevku a mohol tam dat daco "uzasnejsie". ale jeho reagujuce/obranujuce prispevky to uz fakt trosku ina kava... "tatko ma novu A8". fakt tu treba zaviest vekove obmedzenie...
001adrian 
odpovede: 1822
odpovede: 1822
25.10.2004 18:50:44
si vsimnite o kolko museli rozsirit zadnu napravu
o pol metra?
pointer 
odpovede: 560
odpovede: 560
25.10.2004 18:18:18
Ked uz Bora...tak aspon nejaky extrem tuning...co takto znama uprava od Car Line...
http://www.carlinetuning.com/pages/projekt...
Iba sa mi nepaci, ze to trochu prehnali s tymi farbami...
http://www.carlinetuning.com/pages/projekt...
Iba sa mi nepaci, ze to trochu prehnali s tymi farbami...
ulky 
odpovede: 636
odpovede: 636
22.10.2004 16:18:13
hayo: bez vacsich problemov 17" obujes,ale aby si to nezabil,pokial tam nemas aspom VR6