missso
odpovede: 29
re: co možu za podsvietenie podvozku?
11.07.2010 18:22:57
Nazdar všetci, no tak ste to dneska počuli od pána Packu na JOJ-ke? Vraj neónové podsvietenie podvozku je povolené!!!! Zaujímavé nie? Ale pokuty sa za to dávajú pokojne ďalej.
bumboone 
odpovede: 4532
09.05.2009 17:58:12
duriiii ja som len napisal ze je to dalsieeeee lakanie
yurik 
odpovede: 4258
odpovede: 4258
09.05.2009 17:41:47
riesite tu zase blbosti, vsetky macky, potkany, kuny, mysi sa vam vykaslu na to akoze "teplo" od nejakych trapnych neonov, ktore aj ked vypnes tak rychlo vychladnu, skor sa budu ohrievat od motora logicky, nie?
a inak ste tu dost OT, asi to vecer premazem
co sa tyka legislativy, neony na aute nemozes mat, bodka
a inak ste tu dost OT, asi to vecer premazem
co sa tyka legislativy, neony na aute nemozes mat, bodka
bumboone 
09.05.2009 16:32:00
misso zacnime poporiadku >
1, Fbrava sa tu stazoval ze mu auto zeru potkany lebo parkuje pri potoku
2, teplo v zime laka hlodavce , macky a podobnu haved ak zijes na sidlisku a mate pred barakom pri parkovacich miestach smetiaky , tak skus pozorovat co ti odtial naskace pod auto aby sa ohriali a podobne
3, neony made in china a neony made in home, su vacsninou ledky, ktore su na nejakom slabuckom plosaku a v trubke ktora na to nieje urcena a preto sa zahrievaju a opat sme pri teme teplo vid bod 2
a pokial tvrdis ze neon neprodukuje teplo tak si pozicaj niekde termo kameru a pozri sa nou na take auto :-)
1, Fbrava sa tu stazoval ze mu auto zeru potkany lebo parkuje pri potoku
2, teplo v zime laka hlodavce , macky a podobnu haved ak zijes na sidlisku a mate pred barakom pri parkovacich miestach smetiaky , tak skus pozorovat co ti odtial naskace pod auto aby sa ohriali a podobne
3, neony made in china a neony made in home, su vacsninou ledky, ktore su na nejakom slabuckom plosaku a v trubke ktora na to nieje urcena a preto sa zahrievaju a opat sme pri teme teplo vid bod 2
a pokial tvrdis ze neon neprodukuje teplo tak si pozicaj niekde termo kameru a pozri sa nou na take auto :-)
missso
09.05.2009 16:20:51
No tak to som už väčšiu kravinu nepočul, aby LED podsvietenie produkovalo nejaké teplo a ešte aby to lakalo nejakú zver(mega LOL). Ďalšia vec je, že nie každý parkuje v maštali, aby som tam mal nejaké hlodavce, proste uplna hlúposť. Neony su zakázané, aj ked sa nikde nespomínajú, ale je to neschválené osvetlenie na vozdle a aj ked som to už mal vypnuté, ked ma zastavili, nevykecáš sa z toho, alebo si najde nejaký iný dôvod aby ti tu pokutu dal(a ver tomu, že si ho najde ak chce). Vždy záleží na tom na akého muža zákona natrafíš...
bumboone 
08.05.2009 23:42:59
sodic neber neon ako neon , vacsina tychto pseudo tuzerov bere neonky take ako robi Italy (italy nic proti :-))) ) proste podomacky vyrobene z diod ktorych urcenie je na nieco uplne ineee a pak sa ta trubica hreje a v zimeee sa ti tam chodia ohrievat zvieratka :-) mam takeho pseudotunera pred barakom a kazde rano sa v zime modli aby nasratoval a nemal nic prekusnute
soda 
odpovede: 5498
odpovede: 5498
08.05.2009 23:39:39 zmenené 08.05.2009 23:41:16 soda
teplo laka zver? si skus ako velmi je tepla neonka,obzvlast v plastovom obale a zistis,ze moc toho nenalaaaka
aj keby laakala,ale skor lakaaa ako laaka
..ale inak suhlas,tuzing hrubeho zrna
bumboone 
08.05.2009 23:37:54 zmenené 08.05.2009 23:40:56 bumboone
mozte mi niekto vysvetlit na co je dobre mat vysvieteny podvozok ? :-)))
napriklad Fbrava mas uplne seriovu fiatku a navalis tam pod to neony k comu je to akoze dobre ? :-)) aby potkany lepsie videli co ti maju zozrat alebo aby mali co viac zrat :-D
neviem kto uz pisla prispevok o tom ze mu auto zozieraju potkany ale toto je est evacsie lakadlo pre nich ved neon sa zahreje rychlo a hned teplo laka zver
ako chapem neony na tuningovych autach co idu do nocnej show and shine, inak si myslim ze su to kolotoce :-) a tesco tuzingaci
A VIANOCE UZ TIEZ BOLI ..........................:-)
a este ma padpadlo jogporg a kde si prisiel na to co pises o tom ze kto kde enma na vymenu ? nemyslis ze ted ked sa objednavali tie kie apodoben tak by boli menily nakompletku tieee signalizacie ? hmmm
napriklad Fbrava mas uplne seriovu fiatku a navalis tam pod to neony k comu je to akoze dobre ? :-)) aby potkany lepsie videli co ti maju zozrat alebo aby mali co viac zrat :-D
neviem kto uz pisla prispevok o tom ze mu auto zozieraju potkany ale toto je est evacsie lakadlo pre nich ved neon sa zahreje rychlo a hned teplo laka zver
ako chapem neony na tuningovych autach co idu do nocnej show and shine, inak si myslim ze su to kolotoce :-) a tesco tuzingaci
A VIANOCE UZ TIEZ BOLI ..........................:-)
a este ma padpadlo jogporg a kde si prisiel na to co pises o tom ze kto kde enma na vymenu ? nemyslis ze ted ked sa objednavali tie kie apodoben tak by boli menily nakompletku tieee signalizacie ? hmmm
FBrava 
odpovede: 490
odpovede: 490
08.05.2009 22:04:01
Aj ja rozmýšľam na podsvietením, ale podľa toho čo tu píšete si to dám spraviť na vypinač. Otázne je len, že kedy by som si mohol dovoliť to zapnúť a či to má potom aj význam .....
mafihgt 
odpovede: 3
odpovede: 3
08.05.2009 00:53:14
nemozu nic ,pokial to neni strucne definovane vo vyhlaske a zakone ,zatial som nic tam take nenasiel ,takze co nieje zakazane je povolene 8)